Scoop: Woonhuis te koop in Turnhout

4 slaapkamers4 slaapkamers
Omschrijving
Centraal gelegen energievriendelijke woning/praktijk van ca. 160m² met 4(slaap)kamers, badkamer, kitchenette en een onderhoudsvriendelijke private binnenplaats. Recent gerenoveerd en voorzien van zonnepanelen. Mits enkele eenvoudige ingrepen, zoals het plaatsen van een fornuis kan je de praktijk makkelijk gebruiken als een eensgezinswoning. Verder is er een mogelijkheid om direct achter de woning 2 staanplaatsen te huren voor slechts 30 euro per maand. Interessant pand als woning, als opbrengsteigendom voor de verhuurmarkt of als praktijk. 

Gelijkvloerse verdieping: Inkomhal met apart gastentoilet, open kitchenette met veel bergruimte in de ingemaakte kasten (mits het plaatsen van een fornuis kan deze ruimte perfect als keuken dienst doen), wachtruimte met lichtstrook in het dak zodat er veel natuurlijk licht binnen valt. Tussen de wachtruimte en de achterste kamer is een grote, praktische tussenwand geplaatst die gemakkelijk open gezet kan worden of te verwijderen is zodat je vanuit de open keuken direct toegang hebt tot een ruimte leefkamer met een groot zuidgericht raam (voorzien van screens). Via dit schuifraam kom je op een private, zuidgerichte binnenplaats waar je makkelijk containers en fietsen kan plaatsen en gezellig kunt genieten van de zon. De binnenplaats is toegankelijk via een achterpoortje, zodat je niet met containers of fietsen door het huis hoeft. Vooraan in de woning bevindt er zich nog een afgesloten kamer waar je makkelijk een TV-ruimte van kunt maken. Mits het verwijderen van de deur en gyprocwand, kan de benedenverdieping opnieuw een grote open ruimte gemaakt worden. 

Eerste verdieping: Via een houten trap krijg je toegang tot de eerste verdieping waar er zich een ruime master bedroom bevindt met parketvloer (zuidgericht en voorzien van screens). Verder is er een badkamer met toilet, inloopdouche en wastafel, en een dressing / kinderkamer / bureauruimte. In deze ruimte is er een ingemaakte kast voorzien, waarin o.a. de CV-ketel zich bevindt. 

Tweede verdieping: Opnieuw via een houten trap begeven we ons naar de 2de verdieping waar je op de overloop toegang hebt tot 2 kamers onder get dak, voorzien van ingemaakte kasten. De voorste kamer is voorzien van een raam in een dakkapel, de achterste kamer is uitgerust met een opengaand veluxraam met screen. 

Bijzonderheden: 
- Zonnepanelen 
- Schrijnwerk in hout met dubbele beglazing
- Centrale verwarming op aardgas (Junkers)
- Elektrische keuring is conform 
- Achterste kamers zijn voorzien van zonnescreens 
- Badkamer en keuken werden recent gerenoveerd (2021)
- Mogelijkheid tot huren van twee autostaanplaatsen 

- Beschikbaar voor eigen gebruik vanaf 01/04/2023 

Neem zeker al eens een kijkje in de woning/praktijk via het interactief grondplan:http://deboerenpartners.virtimmocontent.be/start-visit/3377

Kenmerken

Algemeen

Kadastraal inkomen
744.00
Type vastgoed
Huis
Bewoonbaar oppervlakte (m2)
160.00
Type bebouwing
Half open bebouwing
Aantal gevels
3
Bouwjaar
2003
Renovatiejaar
2016
Aantal verdiepingen
3
Oppervlakte terrein
85.00
Oriëntatie tuin
Zuid
Openbaar vervoer nabij
Ja
Autosnelweg nabij
Ja
Dichtbij stad
Ja
Dichtnij fitnesscentrum
Ja
Aantal slaapkamers
4
Aantal badkamers
1
Badkamer type 1
Douche
Keuken
Ja
Type Keuken 1
Gedeeltelijk geïnstalleerd
Aantal toiletten
2
Aantal terrassen
1
Lift
Nee
Aansluiting electriciteit
Ja
Aansluiting gas
Ja
Aansluiting riolering
Ja
Aansluiting water
Ja
EPC Unieke code
20220916-0002674319-KNR-1
EPC vervaldatum
2032-09-16
Zonnepanelen
Ja
Dubbele beglazing
Ja
Type ramen
Hout
Elektriciteitskeuring
Ja, conform
Isolatie
Ja
Verwarming
Individueel
Type verwarming 1
Gas
Merk verwarming
Junkers
Bouwvergunning
Ja
Voorkooprecht
Nee
Bodemattest
Ja
Overstromingsgevoelig gebied
Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Bekijk op de website van de makelaar
Locatie
Turnhout, Patriottenstraat 90
Bereken je maandlast