Huis te koop in Tienen met 2 slaapkamers

119
2
1
Omschrijving

Nieuwbouwwoningen Kumtich ! 6% btw

Energiezuinig wonen en dit in een groene omgeving? Dan kan Residentie Achter Grijpen uw nieuwe thuis zijn!

Het project is gelegen in een doodlopende straat namelijk de Spoorwegstraat te Kumtich. Deze strategisch gunstige locatie tussen Leuven en Tienen is niet alleen een troef maar ook de landelijke omgeving zal u aangenaam verassen.

Het project werd ontworpen met oog voor detail en architectuur en biedt u 14 nieuwbouwstapelwoningen en 3 appartementen. Deze woningen onderscheiden zich in het hebben van een privatieve tuin of ruime terrassen.

Het project begint mooi vorm te krijgen en de entiteiten vliegen de deur uit. Op heden zijn de appartementen uitverkocht en bieden wij u nog enkele nieuwbouwwoningen aan.

Bij elke woning dient u een autostaanplaats bij aan te kopen dewelke gelegen is aanpalend aan de woning ofwel in de ondergrondse gemeenschappelijke garage. Het plaatsen van een fiets kan in de voorziene fietsenstallingen.

Bovenop dit alles kunnen wij u meedelen dat achteraan de tuinzone er ook nog een gemeenschappelijk stukje tuin is privatief voor de bewoners.

Wenst u meer informatie, een bezoekje ter plaatsje en kijkt u uit naar de oplevering voorzien tegen de zomer van 2023? Wacht dan niet langer en contacteer onze Expert Investeringsvastgoed Jacky Raymaekers: 0495 53 46 49 of jacky@connect-immo.be

MOGELIJKE AANKOOP AAN 6% BTW!

EPB-startverklaring!

Financieel

Verkoop onder btw-stelsel
Ja

Gebouw

Type pand
Huis
Subtype
Huis
Bewoonbare oppervlakte
118,75 m²

Ligging

Openbaar vervoer nabij
Ja

Indeling

Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
Oppervlakte terras
16,5 m²

Comfort

Aansluiting riolering
Ja

Energie

Keuringsattest elektriciteit
Ja, conform

Ruimtelijke ordening

Dagvaarding
Nee
Vonnissen
Nee
Bouwvergunning
Ja
Locatie
Spoorwegstraat 31 A, 3300 Tienen
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast