Appartement te koop in Hasselt met 3 slaapkamers

EPC-label BEPCB
137
137
3
1
Omschrijving

Opstapje naar de hemel aan de blauwe Boulevard - mèt dubbele garage!

#Stadshaven, aan de Blauwe #Boulevard, telt 62 luxe appartementen en penthouses, verdeeld over 5 verdiepingen.

Stadshaven is het afgeronde gebouw op de hoek van de Groene en Blauwe Boulevard met een directe aansluiting naar de binnenstad. Het gebouw wordt opgetrokken in een hedendaags vormgeving met een stijlvolle #Italiaanse invloeden.

#Licht in het #appartement, zicht over Hasselt en rust op de terrassen. Dat vind je op de #dakverdieping van de Stadshaven. Het contrast met het drukke handelscentrum op de begane grond kan niet groter zijn. En omdat het appartement ligt tussen de kleine en de grote #ring, ben je snel in- en uit de stad.

Dit appartement, gebouwd in 2016, biedt alles wat een moderne stadsbewoner zoekt. Afgewerkt met #parket in de leefruimtes, #calacatta marmer in de badkamer en #maatameubilair is dit dakappartement een plaatje.

De #airco's in de slaapkamers en de living maken het extra aangenaam vertoeven op de 4e verdieping van de Stadshaven. Het appartement telt 3 slaapkamers waarvan één slaapkamer ingericht is als kantoor. Het appartement zelf is 136m² #groot.

De #terrassen voor (54,45m²) en achter (56,08m²) zijn samen 111m² groot. Het #terras achteraan is zuidgericht en geeft zicht op de St Quintinus Kathedraal en het stadscentrum.

De terrassen van dit appartement bieden niet alleen voldoende ruimte voor #zonnebedden en een ruime #tafel om met vrienden en familie het leven te vieren maar ook ruimte voor de liefhebbers om buiten een #sportplekje te maken, een #jaccuzzi te plaatsen of om weg te dromen in je eigen super-de-luxe #glamping onder de sterrenhemel.
Een volautomatisch #beregeningssysteem zorgt ervoor dat de aarde in de bloembakken aan de rand van de terrassen steeds optimaal is. Zo zorgen de planten voor #groen en #privacy. En maken ze van dit appartement een oase van #rust.

Via de lift komt je rechtstreeks uit in de ondergrondse verdieping waar de #dubbele #parkeergarage ligt. Wat meer kan een stadsmens zich nog wensen? Precies, een bezoekje aan dit mooie appartement!

Praktische noot 1 : de #overgordijnen zijn inbegrepen in de prijs van het appartement.
Praktische noot 2 : met een #burenfeest in de zomer en een drink bij nieuwjaar is de nabuurschap in de Stadshaven bijzonder actief!
Praktische noot 3 : de vaste #kosten bedragen €175/maand.

Meer info?
Realisten makelaars
011 18 60 60

Financieel

Investeringsvastgoed
Nee
Opbrengsteigendom
Nee
Prijs per m²
6.255 €

Gebouw

Type pand
Appartement
Subtype
Penthouse
Bewoonbare oppervlakte
136,7 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
136,7 m²
Meest recente bestemming terrein
Woongebied
Oriëntatie tuin
Zuid

Indeling

Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1
Aantal toiletten
1

Comfort

Domotica
Nee
Videofoon
Ja
Lift
Ja

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
113
EPC-label
B
Unieke code EPC
71022-G-2013/000353/PL/NP/EP14073/A002/D01/SD047

Ruimtelijke ordening

Voorkooprecht
Nee
G(ebouw)-score
C (kleine overstromingskans onder huidig klimaat)
P(erceel)-score
C (kleine overstromingskans onder huidig klimaat)
Locatie
Stokerijstraat 67 4.1, 3500 Hasselt
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast