Appartement te koop in Knokke met 2 slaapkamers

86
2
2
Omschrijving

Exclusief nieuwbouwappartement op een topligging

Vlakbij het station, het Zegemeer en de Lippenslaan en op een zucht van de zeedijk, in de mondaine badplaats Knokke, zijn wij vereerd dit nieuwbouwappartement te koop aan te bieden. Dit exclusief appartement met een bewoonbare oppervlakte van 86,3 m² is gesitueerd op de derde en van een kleinschalige en prestigieuze residentie, genaamd “ Miro ”.
Het energiezuinig en luxueus appartement omvat een inkomhal met gastentoilet, een gezellige living met een open volledig ingerichte maatkeuken, dit alles uitgevend op een aangenaam terras. Verder zijn er nog twee volwaardige slaapkamers, een technische ruimte, een badkamer en een douchekamer aanwezig. De achteraan gesitueerde slaapkamers geven eveneens uit op een zuidwest georiënteerd terras
. Dit smaakvol afgewerkt appartement beschikt tevens nog over een individuele berging en 3 fietsparkeerplaatsen op het gelijkvloers. Bovendien bestaat de mogelijkheid om in de residentie een ondergrondse en ruime autostaanplaats aan te kopen aan 85.000 Euro.
Kortom, dit exclusief en hoogwaardig afgewerkt nieuwbouwappartement op een topligging is zeker uw bezoek waard. Een absolute buitenkans.

 

Financieel

Verkoop onder btw-stelsel
Ja
Beschikbaarheid
Vanaf akte

Gebouw

Type pand
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
86,3 m²
Staat pand
Nieuwbouw

Terrein

Meest recente bestemming terrein
Woongebied

Indeling

Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
2
Oppervlakte woonkamer
34,57 m²

Comfort

Lift
Ja

Energie

Type beglazing
Dubbel glas
Raamprofielen
Aluminium
Keuringsattest elektriciteit
Ja, conform

Ruimtelijke ordening

Bouwvergunning
Ja
Verkavelingsvergunning
Niet van toepassing
Oeverzone
Nee
Locatie
Paul Parmentierlaan 57, 8300 Knokke
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast