Appartement te koop in Oostende met 2 slaapkamers

EPC-label AEPCA
83
83
2
Omschrijving

Volledig gerenoveerd appartement in zijstraat Zeedijk te Oostende

Volledig gerenoveerd appartement in zijstraat Zeedijk te Oostende

Dit appartement werd recent (2024) volledig onderhanden genomen en geniet tal van troeven.

Eerst en vooral bevindt het zich pal in het centrum van Oostende, met al het nodige op wandelafstand. Daarenboven geniet u van zijdelings zeezicht vanop het terras.

Het appartement genoot dit jaar een totaal renovatie, met dit perfect afgewerkte resultaat als uitkomst. Zo werden alle elektrische en sanitaire leidingen vernieuwd, werden er nieuwe PVC ramen geplaatst, utp-voorziening in leefruimte en slaapkamers voorzien,Telenet en Proximus aansluiting aanwezig, er werd ook grondig geïsoleerd, volledig nieuwe keuken & badkamer, overal nieuwe vloeren, enzovoort. Het appartement werd ook volledig professioneel geschilderd.

De indeling is logisch en biedt u een aangenaam wooncomfort. Zo is er eerst en vooral de ruime leefkamer; met tal van plaats voor een eet-en leefhoek. Aanpalend is er de open keuken. Deze werd uitgerust met al de nodige kwalitatieve apparatuur: kookvuur, oven, koelkast, diepvriezer & vaatwasmachine. Het prachtige composieten werkblad biedt de nodige werkruimte. Tevens is er nog een ingebouwde wasmachine en droogkast aanwezig.

Er is ook een berging op het terras aanwezig alsook in de kelder.

Achterin het appartement bevinden zich twee volwaardige grote slaapkamers. Beide slaapkamers en de hal werden voorzien van ruime ingemaakte kasten.

In de badkamer is er gewerkt met een brede inloopdouche, handdoekradiator en lavabo met spiegelkast. De afwerkingsgraad is ook hier zeer hoog dankzij de Aqua Sensa-afwerking.

Het appartement is door de grondige totaalrenovatie ook op technisch vlak perfect in orde: EPC label A, asbestveilig en conforme elektrische keuring.

Al de aanwezige raambekleding alsook verlichting is inbegrepen in het appartement, de overige meubels zijn te bespreken.

Bent u op zoek naar een hoogwaardig afgewerkt appartement, pal in het centrum, op enkele stappen van het strand? Aarzel dan niet en neem contact op voor meer info of een afspraak.

Financieel

Kadastraal inkomen
914 €

Gebouw

Type pand
Appartement
Subtype
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
83 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
83 m²

Indeling

Aantal slaapkamers
2

Comfort

Lift
Ja

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
89
EPC-label
A
Unieke code EPC
20240630-0003297186-RES-1􀀜

Ruimtelijke ordening

Dagvaarding
Nee
Bouwvergunning
Ja
Verkavelingsvergunning
Nee
Locatie
Christinastraat 14, 8400 Oostende
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast