UIS: K235(2)-A-1757A - 06/10/2021

Beschrijving

BEZOEK- EN BIEDMOMENT

Vanaf vrijdag 15 oktober houden we het BEZOEKmoment !


Dit loopt door tot het BIEDmoment, dat sluit af op woensdag 27 oktober om 12u00, dan worden de enveloppes geopend


Je kan dit appartement enkel op afspraak bezoeken (via welkom@dehuisleverancier.be of op het telefoonnummer 0489/069.000).


Opgelet, de aangegeven prijs is een richtprijs. . Het volledig reglement van het Bezoek- en Biedmoment krijgt je bij een bezoek ter plaatse.


Dit zeer ruime appartement (penthouse) met 3 slaapkamers, groot terras & zalig groen zicht zal je meteen kunnen bekoren. Het ligt op een goede locatie met vlotte bereikbaarheid vlakbij het centrum van Aartselaar.


Mogelijkheid tot aankoop van grote garagebox gelegen achter het complex, wat hier een echte surplus is !


We bereiken via de trap het dakappartement (1988) dat ingericht is met degelijke materialen. Aangekomen in de inkomhal op natuurstenen vloer gaan we samen verder naar de leefruimte. Hier ervaar je de ruimtelijkheid van het appartement ten volle. Naast de leefruimte ligt de degelijk ingerichte keuken, waar je de lekkerste maaltijden kan klaarmaken !


We begeven ons terug naar de inkomhal, die toegang verleent tot de 3 ruime slaapkamers. De slaapkamers werden allen volledig ingericht met ingebouwde kasten, één ligt aan de voorzijde van het appartement, de twee andere aan de achterzijde en geven beiden toegang via een schuifraam tot het grote zalige terras !


De badkamer is ingericht met een ligbad, een dubbele wastafel en toilet. Met eveneens mogelijkheid tot het aansluiten van een wasmachine en plaats voor de droogkast. Er is ook nog een tweede gastentoilet.


Als kers op de taart beschikt het appartement nog over een volledige zolderverdieping van 50 m2 voorzien van een veluxraam en bereikbaar via de gemeenschappelijke hal.


Nog steeds gevonden niet wat je zoekt ? Al gehoord van AANKOOPBEGELEIDING ? Contacteer ons gerust eens voor meer informatie hierover, momenteel worden immers vele eigendommen verkocht door ons nog voor ze op het internet belanden…


Mail ons via info@dehuisleverancier.be of bel naar 0489/069.000.

de Huisleverancier : Persoonlijk voor iedereen, Service, Kwaliteit en Vertrouwen !


EPC : 465kWh/m2

Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag

Bekijk dit pand bij de makelaar

Eigenschappen

Type Appartement
Ligging Aartselaar
Straatnaam Kapellestraat
Transactie Te Koop
Slaapkamers 3
Badkamers 1
Woonoppervlakte 127 m2
EPC Waarde 465 kWh/m2
Bouwjaar 1988
Makelaar Ref. K235(2)-A-1757A
IMMOSCOOP Ref. OSDSA5999211006
Publicatie 06/10/2021
Stedenbouwkundig vergunning In aanvraag
Voorkooprecht In aanvraag
Stedenbouwkundige bestemming Woongebied
Overstromingsgebied Nee
EPC-waarde

Contact

OF