Beschrijving

Uitzonderlijk kwaliteitsvol triplex appartement (170m²) met 2 unieke, grote terrassen en wijds uitzicht op het historisch, bruisende stadscentrum van Antwerpen.

Uitgerust met maar liefst 3 slaapkamers, 2 badkamers, bureelruimte en luxueuze leefruimte van 60m². Dit alles gerenoveerd met bijzonder oog voor detail en hoogstaande afwerking.
Gelegen in een kleinschalig, authentiek gebouw in Art-Decostijl. Het dak is reeds geïsoleerd en voldoet aan de normen van 2020. - Lage algemene kosten.

Het appartement bevindt zich tussen de trendy wijk ’t Eilandje en de Grote Markt. Het openbaar vervoer is goed vertegenwoordigd, eveneens allerlei winkels voor dagelijkse boodschappen.
De talrijke nieuwbouwprojecten in de buurt, alsook de recente stadsontwikkeling aan de Kaaien, bieden op heden reeds een meerwaarde.

We betreden het appartement op de 3de verdieping, waar alle slaapvertrekken terug te vinden zijn. Aan de voorzijde bevinden zich twee slaapkamers, afgewerkt met gerestaureerde, orignele art-Deco stijldeuren. Deze hebben beiden een volwaardige afmeting van 16m² & 13m², met aansluitend de 1ste strakke badkamer in marmerlook. Dewelke is voorzien van een ruime inloopdouche, dubbele lavabo met onderkast en een verlichte spiegel. Het kraanwerk is bovendien uitgevoerd in mat zwart, wat een extra karaktervolle toets geeft. Verder in de hal is een afzonderlijk toilet met handenwasser en extra kastruimte aanwezig. Alsook extra berging met plaats voor was- en droog-combinatie.

De masterbedroom, is de naam absoluut waardig. Weloverwogen gelegen aan de achterzijde, grootte van 20m², met bijhorende dressing en en-suite badkamer. Deze laatste uitgerust met high-end marmer materialen. Bovendien hebben we aansluitend toegang tot een gezellig inpandig terras (4m²) met opbergkasten.

Via de centraal gelegen trap die vele, ingenieuze opbergvakken bevat, komen we in de riante leefruimte toe. Deze uitzonderlijk grote leefruimte van maar liefst 60m², baadt in het licht dankzij de raampartijen die zich langs beiden zijde uitstrekken over de gehele breedte en hoogte! De doorlopende, kwaliteitsvolle parket in harmonie met het vele daglicht en de gas-openhaard, maakt van deze ruimte een mooi, gezellig geheel.

De strakke, mat zwarte, open keuken met marmer werkblad en eiland passen perfect in dit kader. Ze is luxueus uitgerust met alle toestellen van AA merken : Koelkast, vriezer, vaatwasser, oven, inductievuur en voldoende schuiven en kastruimte. Het eiland is aan 1 zijde voorzien van een handige, comfortabele zitbank.

Langs beiden zijden van de leefruimte vinden we de terrassen terug, waar er genoten kan worden van een prachtig panoramisch uitzicht en veel privacy. Dankzij de uitstekende oriëntatie kan u gans de dag genieten van zonlicht, zowel interieur als exterieur. Dit met enerzijds de Westkant

met een terras van 14m², anderzijds de Oostkant met een terras van maar liefst 33m². Eveneens is de gehele verdieping voorzien van airco.

Op de bovenste verdieping vinden we een mezzanine van 19m² terug met eveneens een wijds uitzicht over het historisch centrum en de Sint-Pauluskerk
Deze laatste kan u invullen naar eigen goeddunken, indien gewenst kan het perfect functioneren als extra kamer of bureelruimte.

Bijzonderheden:
● Drie dubbele beglazing met isolatie
● Voldoet aan normen 2020
● Topligging
● Eerste bewoning na renovatie
● Hoog rendement boiler
● PID beschikbaar
● Doorlopende kwalitatieve parket
● Luxueuze afwerking
● Airco voorzien in leefruimte

Voor GRATIS SCHATTING ga naar www.immovasta.be of bel 03/289.70.30.

Bekijk dit pand bij de makelaar

Eigenschappen

Type Appartement
Ligging Antwerpen
Straatnaam Sint-Paulusstraat
Transactie Te Koop
Slaapkamers 3
Badkamers 2
Woonoppervlakte 170 m2
EPC Waarde 342 kWh/m2
Energie Certificaat 20190214-0002130877-RES-1
Makelaar Ref. 798
IMMOSCOOP Ref. WMISM4183190712
Publicatie 12/07/2019
Stedenbouwkundig vergunning Niet van toepassing
Verkavelingsvergunning Niet van toepassing
Dagvaarding Niet van toepassing
Voorkooprecht In aanvraag
Stedenbouwkundige bestemming Woongebied met een culturele waarde
Overstromingsgebied Bekijk deze gegevens
   
Spaargids Vergelijk de woonleningen tarieven

Contact

OF