UIS: 4338026 - 16/04/2021

Beschrijving

In de buurt van het MAS, cultureel hart van Antwerpen, rijst AEQUOR op, uniek wooncomplex van ongekende allure. Op de footprint van het oude Havenhuis voltrekt zich een boeiende transformatie in dit intrigerend deel van de stad.

Dit appartement op de achtste verdieping, strekt zich uit over een oppervlakte van ± 153 m², met ± 19 m² aan terras. De ruime woonkamer, eetplaats en open keuken met eiland vloeien in elkaar over. Er zijn 2 ruime slaapkamers waarvan de master bedroom beschikt over een badkamer met ligbad, inloopdouche en toilet. Daarnaast is er een tweede badkamer met douche en een ruime berging. Het terras met een glazen balustrade kan optioneel afgesloten worden met schuivende glaswanden. Zo kunt u het hele jaar door door genieten van het terras en is uw meubilair beschermd tegen het weer.

Aanvullend: Bouwpromotoren BERMASO en VLAAMSE POORT kozen bewust voor deze plek waar water en dokken zich vermengen met cultuur, gastronomie en toparchitectuur van de vermaarde Binst Architects. Ondergrondse parkeerplaatsen zijn beschikbaar, bovendien is er een fietslift. De prijs is exclusief registratierechten en BTW.

Dit project is zeer centraal gelegen, op slechts 8 km ligt de internationale luchthaven van Antwerpen en de snelweg E19 treft u op 3,5 km. Openbaar vervoer en scholen in de nabijheid.

Voor meer informatie over deze en overige beschikbare units, gelieve u te wenden tot Talia Werner op +32 488 255 255.

Bekijk dit pand bij de makelaar

Eigenschappen

Type Appartement
Ligging Antwerpen
Transactie Te Koop
Slaapkamers 2
Badkamers 2
Woonoppervlakte 153 m2
Terrein Oppervlakte 19 m2
EPC Waarde Bekijk de EPC gegevens
Bouwjaar 2019
Makelaar Ref. 4338026
IMMOSCOOP Ref. LQDVM4913210417
Publicatie 16/04/2021
Stedenbouwkundig vergunning Bekijk deze gegevens
Overstromingsgebied
effectief overstromingsgevoelig gebied
Overstromingsgebied

Contact

OF