Beschrijving

APPARTEMENT 2.2

Op de hoek van de Steenweg en Neereinde komt dit prachtige nieuwbouwproject. Door zijn centrale ligging kan men tal van winkels, supermarkten, scholen, apotheek, … terugvinden. In een straal van 500 meter vindt men werkelijk alles wat men nodig heeft. De Steenweg vormt tevens een rechtstreekse verbinding met het centrum van As dat men in slechts 10 minuten wandelen kan bereiken. Verder ligt As op het kruispunt van een aantal gewestelijke wegen waardoor deze locatie de ideale uitvalsbasis
de ideale uitvalsbasis
is, zowel met de wagen als het openbaar vervoer. Zo bevindt zich o.a. het bruisende Genk op nog geen 10 minuten rijden.

Via Neereinde vinden we de inkomhal waarlangs we het appartementsgebouw kunnen betreden. Op de tweede verdieping ligt het appartement 2.2 dat wordt aangeboden met een bewoonbare oppervlakte van 96m². Via de inkomhal met gastentoilet kunnen we de twee slaapkamers betreden alsook de badkamer en de woonkamer. De ruime leefruimte met zitplaats beschikt verder over een mooie open keuken. Hierlangs heeft men bovendien toegang tot een berging. Via een groot schuifraam kunnen we aan de voorkant het terras van 13m² betreden.

Het is kleinschalig project dat gekenmerkt zal worden door comfort, ruimte en kwaliteit. Het geheel wordt afgewerkt met kwalitatieve, duurzame materialen en met het oog op een maximum aan comfort en lichtinval in een stijlvol karakter. De afwerking en uitrusting gebeurt geheel naar eigen smaak en keuze zodat u uw eigen thuis creëert. In de basisprijs zijn reeds aanzienlijke bedragen voorzien voor vloeren, binnendeuren, keuken en badkamer.

Voor de keuken (inclusief plaatsing) is er een budget voorzien van 7.500 euro incl. BTW. Een badkamer (inclusief plaatsing) kan gekozen worden voor een bedrag van 4.500 euro incl. BTW. Voor de vloeren is er een budget beschikbaar van 40 euro/m² incl. BTW en voor de wandtegels in de badkamer is er een budget beschikbaar van 30 euro/m² incl. BTW. De plaatsing voor de tegels is reeds voorzien in de totaalprijs. De binnendeuren (inclusief plaatsing) kunnen gekozen worden voor een bedrag van 350 euro incl. BTW. De keuken, badkamer, vloeren en deuren zijn te kiezen in een toonzaal van een leverancier aangewezen door de bouwheer.

In de kelder zijn er voldoende parkeerplaatsen en bergings beschikbaar die apart kunnen aangekocht worden. De prijzen van de parkeerplaatsen starten vanaf 12.500 euro excl. BTW, de kelderberging starten vanaf 3.500 euro excl. BTW. Ook is er voldoende plaats om fietsen te stallen.

Bekijk dit pand bij de makelaar

Eigenschappen

Type Appartement
Ligging As
Straatnaam Neereinde
Transactie Te Koop
Slaapkamers 2
Badkamers 1
Woonoppervlakte 96 m2
EPC Waarde Bekijk de EPC gegevens
IMMOSCOOP Ref. AZFYZ4549210917
Stedenbouwkundig vergunning Ja
Verkavelingsvergunning Nee
Voorkooprecht Nee
Stedenbouwkundige bestemming Woongebied
Overstromingsgebied Bekijk deze gegevens

Beschikbare Units

Appartement, 2 Slpks, 96 m2
€ 235.000
Appartement, 2 Slpks, 100 m2
€ 239.000

Contact

OF