Beschrijving

Appartement 0.7
Via de inkomhal met gastentoilet en vestiaireruimte hebt u toegang tot de leefruimte welke dankzij de grote raampartijen veel lichtinval biedt. De leefruimte bestaat uit een zithoek en een aansluitende half-open keuken, welke voorzien wordt van alle comfort, met eethoek. De nachthal geeft uit opde ruime slaapkamer met dressingruimte en een badkamer welke volledig betegeld is en voorzien wordt van een douche en wastafel in meubel.Aparte berging met ruimte voor wasmachine en droogkast. Een schuifraam in de woonkamer geeft toegang tot een ruim zuidgeoriënteerd terras met aansluitende tuin.

Residentie De Kruier is een nieuwbouwproject gelegen in het centrum van Balen, op wandelafstand van openbaar vervoer, winkels en de Markt. Het project bestaat uit 18 appartementen gelegen in de Molenstraat en4 appartementen in de Kerkstraat.

De oppervlaktes van de appartementen variëren van 89m² tot 133m². De gelijkvloerse appartementen beschikken over privatieve achtertuinen, terwijl de appartementen op de verdiepingen worden voorzien van 1 of 2 ruime terrassen, voorzien van de nodige privacy.

De Kruier voorziet in een ondergrondse parking met voldoende autostaanplaatsen, afsluitbare bergingen en motorstaanplaatsen.

Afwerking
De afwerking van uw appartement kiest u zelf. Via ruime stelposten en een selectie van aangeduide leveranciers, kiest u wat u wenst... en creëert u zo uw eigen thuis!

Kwalititeitsmaterialen en energiezuinigheid
Het project,ontworpen door architect Frank Loos, wordt zeer energiezuinig en doordacht gebouwd door deGebroedersLoosuit Kasterleeen scoort zelfs beter dan de wettelijke bepalingen inzake EPB-normen. In elk appartement wordt over de volledigeoppervlaktestandaard vloerverwarming voorzien,aangedreven door een centrale gemeenschappelijke warmtepompinstallatie. Dit verwarmingssysteem is zeer zuinig in verbruik en het betere systeem onder de warmtepompen. Een COP van 5,5 is haalbaar. Er mag gerekend wordenop een besparing tot 25% in de energiekosten in vergelijking met een individuele hoogrendementsketel op gas.
De spouwmuren worden voorzien van 10cm PIR, de dakisolatie is in totaal 19,2cm dik en tussen 2 appartementen worden er maar liefst 6cm dikke geluidsisolatieplaten aangebracht. Dit alles zorgt mede voor een uitermate gunstig E-peil, welk naargelang het appartement een waarde kan bereiken van E50en zelfs lager! Dit allemaal om uw optimaal wooncomfort te garanderen.

Veilige investering
Op de verkoop van dit project is de Wet Breyne van toepassing. De betaling verloopt naargelang de vordering van de werken (in schijven) en u kan als koper rekenen op een 100% voltooiingswaarborg!

Info en verkoop
Voor alle verdere informatie, lastenboek en prijslijst met aankoopkosten, kan u terecht op www.residentiedekruier.be of kan u contact opnemen met ons kantoor te Geel (Pas 151) op h

et nummer 014/58.05.05

Stedenbouwkundige inlichtingen: Vg, Wg, Gdv, Gvkr, Vv

Dit is geen aanbod, alle informatie is steeds onder voorbehoud van materiële vergissingen en/of wijzigingen.

Bekijk dit pand bij de makelaar

Eigenschappen

Type Appartement
Ligging Balen
Straatnaam Kerkstraat
Transactie Te Koop
Slaapkamers 1
Woonoppervlakte 78 m2
EPC Waarde Bekijk de EPC gegevens
Bouwjaar 2019
Makelaar Ref. 3123399
IMMOSCOOP Ref. XORIZ7201190726
Stedenbouwkundig vergunning Ja
Verkavelingsvergunning Ja
Dagvaarding Nee
Voorkooprecht Nee
Stedenbouwkundige bestemming appartement
Overstromingsgebied niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
   
Spaargids Vergelijk de woonleningen tarieven

Contact

OF