Beschrijving

Appartement 1.4
Via de inkomhal met gastentoilet en vestiaireruimte hebt u toegang tot de leefruimte welke dankzij de grote raampartijen veel lichtinval biedt. De leefruimte bestaat uit een zit- en eethoek met aansluitende half-open keuken, welke voorzien wordt van alle comfort. Verder is er op de 1ste verdiepingeen slaapkamermet aansluitende badkamer, voorzien van douche en dubbele wastafel in meubel.Een schuifraam in de woonkamer geeft toegang tot een ruim terras. Op de 2de verdiepinggeeft de nachthal, metruimte voor kastenwand, uit op2 slaapkamers, een toilet eneen badkamer voorzien van een ligbad en dubbele wastafel in meubel. De badkamers worden volledig betegeld. Aparte berging met ruimte voor wasmachine en droogkast. Dit appartementkan(eventueel later) optioneel voorzien worden van een privé lift vertrekkende van in de kelder tot op de 2de verdieping.

Residentie De Kruier is een nieuwbouwproject gelegen in het centrum van Balen, op wandelafstand van openbaar vervoer, winkels en de Markt. Het project bestaat uit 18 appartementen gelegen in de Molenstraat en4 appartementen in de Kerkstraat.

De oppervlaktes van de appartementen variëren van 89m² tot 133m². De gelijkvloerse appartementen beschikken over privatieve achtertuinen, terwijl de appartementen op de verdiepingen worden voorzien van 1 of 2 ruime terrassen, voorzien van de nodige privacy.

Afwerking
De afwerking van uw appartement kiest u zelf. Via ruime stelposten en een selectie van aangeduide leveranciers, kiest u wat u wenst... en creëert u zo uw eigen thuis!

Kwalititeitsmaterialen en energiezuinigheid
Het project,ontworpen door architect Frank Loos, wordt zeer energiezuinig en doordacht gebouwd door deGebroedersLoosuit Kasterleeen scoort zelfs beter dan de wettelijke bepalingen inzake EPB-normen. In elk appartement wordt over de volledigeoppervlaktestandaard vloerverwarming voorzien,aangedreven door een centrale gemeenschappelijke warmtepompinstallatie. Dit verwarmingssysteem is zeer zuinig in verbruik en het betere systeem onder de warmtepompen. Een COP van 5,5 is haalbaar. Er mag gerekend wordenop een besparing tot 25% in de energiekosten in vergelijking met een individuele hoogrendementsketel op gas.
De spouwmuren worden voorzien van 10cm PIR, de dakisolatie is in totaal 19,2cm dik en tussen 2 appartementen worden er maar liefst 6cm dikke geluidsisolatieplaten aangebracht. Dit alles zorgt mede voor een uitermate gunstig E-peil, welk naargelang het appartement een waarde kan bereiken van E50en zelfs lager! Dit allemaal om uw optimaal wooncomfort te garanderen.

Veilige investering
Op de verkoop van dit project is de Wet Breyne van toepassing. De betaling verloopt naargelang de vordering van de werken (in schijven) en u kan als koper rekenen op een 100% voltooiingswaarborg!

Info en verkoop
Voor alle verdere informatie, lastenboek en prijslijst

met aankoopkosten, kan u terecht op www.residentiedekruier.be of kan u contact opnemen met ons kantoor te Geel (Pas 151) op het nummer 014/58.05.05 of via Jan Joris (jan@vansweevelt.be)

Stedenbouwkundige inlichtingen: Vg, Wg, Gdv, Gvkr, Vv

Dit is geen aanbod, alle informatie is steeds onder voorbehoud van materiële vergissingen en/of wijzigingen.

Bekijk dit pand bij de makelaar

Eigenschappen

Type Appartement
Ligging Balen
Straatnaam Molenstraat 5
Transactie Te Koop
Slaapkamers 3
Woonoppervlakte 133.62 m2
EPC Waarde Bekijk de EPC gegevens
Bouwjaar 2018
Makelaar Ref. 1598593
IMMOSCOOP Ref. XUWGS6978190328
Stedenbouwkundig vergunning Ja
Verkavelingsvergunning Ja
Dagvaarding Nee
Voorkooprecht Nee
Stedenbouwkundige bestemming appartement
Overstromingsgebied niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
   
Spaargids Vergelijk de woonleningen tarieven

Contact

OF