UIS: 4290912

Beschrijving

Appartement B02 bevindt zich op het gelijkvloers en heeft een oppervlakte van 82,57m². Het beschikt over een open ingerichte keuken, 1 slaapkamer en een ruim terras in de privatieve tuin. Molenveld Park is een nieuwbouwproject gelegen in het centrum van Balen, op wandelafstand van openbaar vervoer en winkels. Het project bevindt zich in een park van 6.000m² en bestaat uit 17 appartementen en 8 woningen. De appartementen van residentie BoomGaard hebben een oppervlakte van 83m² tot 112m² met 1, 2 of 3 slaapkamers en ruime terrassen. Ondergronds is een kelder voorzien met 23 staanplaatsen en 17 bergingen. De grote fietsenberging is op het gelijkvloers terug te vinden.

Dit project heeft een unieke harmonieuze uitstraling door de stijlvolle, tijdloze architectuur met klassieke bouwmaterialen. In combinatie met het aangelegde park is dit de ideale plaats om in alle rust te genieten en wonen.

De appartementen hebben een ruime living met ingerichte open keuken en 1, 2 of 3 slaapkamers. Door de hoge plafonds en hoge ramen genieten de appartementen een maximale lichtinval. De gelijkvloerse appartementen beschikken over een privétuin en terras en de appartementen op de verdiepingen zijn voorzien van ruime terrassen en balkons met zicht op het park. Er zijn twee liften met bijhorende trappenhallen in het gebouw waardoor het geheel kleinschalig en comfortabel aanvoelt.

Residentie BoomGaard wordt energiezuinig gebouwd met een maximum E-peil van E30. De afwerking van uw appartement kiest u zelf. Hiervoor zijn budgetten voorzien in het lastenboek. Bij een tijdige aankoop heeft u als koper vervolgens de mogelijkheid om het appartement naar eigen smaak af te werken.

Onder de tab 'kavels' vindt u een schematische weergave van het gebouw met plans en de prijs van elk appartement.

Onder 'prijzen/plans/docs' vindt u de overige relevante informatie zoals het lastenboek, plannen in pdf-formaat (hierop kan u inzoomen) en een prijslijst met een raming van de aankoopkosten.

Voor alle verdere informatie kan u contact opnemen met ons kantoor te Geel (Pas 151) op het nummer 014 58 05 05 of via nieuwbouw@vansweevelt.be.

Elk appartement dient aangekocht te worden in combinatie met een ondergrondse autostaanplaats en een bijhorende berging.

*actie onder voorwaarden. Geldig tot 25/09/21

Dit is geen aanbod maar een onderhandelingsvoorstel. Alle informatie onder voorbehoud van materiële vergissingen en/of wijzigingen.

Bekijk dit pand bij de makelaar

Eigenschappen

Type Appartement
Ligging Balen
Straatnaam Molenveld
Transactie Te Koop
Slaapkamers 1
Terrein Oppervlakte 83 m2
EPC Waarde Bekijk de EPC gegevens
Bouwjaar 2021
Makelaar Ref. 4290912
IMMOSCOOP Ref. ZKOCS9381210905
Stedenbouwkundig vergunning Ja
Verkavelingsvergunning Ja
Dagvaarding Nee
Stedenbouwkundige bestemming appartement
Overstromingsgebied Nee

Beschikbare Units

Appartement, 1 Slpks
€ 206.500
Appartement, 2 Slpks
€ 238.500
Appartement, 3 Slpks
€ 249.000
Appartement, 3 Slpks
€ 264.500

Contact

OF