UIS: 51497 KJC A2.1

Beschrijving

Rustig gelegen luxe nieuwbouw duplex A2.1 te BERTEM

Residentie Het Blok biedt 6 luxe en sleutel op de deur nieuw te bouwen appartementen aan, allen nog volledig naar smaak en wens in te richten. 

Er wordt optimaal rekening gehouden met een uitermate aangename balans tussen ruimte, natuurlijke lichtinval, materiaalkeuze en energienormen. Zo bedraagt de bewoonbare oppervlakte exl. terras van dit duplex appartement op de tweede en derde en laatste verdieping 167m²! De indeling voorziet op de tweede verdieping in een inkomhal, apart gastentoilet, ruime leefruimte met open keuken en eiland, berging,  eerste badkamer en terras. Op de derde verdieping geeft de lift via uit op de nachthal, 2 slaapkamers, badkamer en berging technieken. Het ideaal zuid georiënteerde terras van 15m² vervolledigt het geheel. Er wordt voorzien in een rechtstreekse inkom via de lift in het appartement. Zo kan men eveneens rechtstreeks met de lift van de 2de verdieping (woongedeelte) naar de 3de verdieping (slaapgedeelte).  

De ondergrondse verdieping is via de lift en trap bereikbaar en biedt 7 autostaanplaatsen (min. €25.000 excl. kosten/staanplaats) en 6 bergingen (€7.500 excl.kosten/berging). 

Absolute troef van deze appartementen is de bijzondere ligging op een boogscheut van het kloppende hart van Leuven, op anderhalve kilometer van de op- en afritten van de E40, op wandel- en fietsafstand van winkels, centrum, scholen en openbaar vervoer. 

Voor meer informatie, aarzel niet contact op te nemen via keerbergen@deboerenpartners.be of 016/41.51.51

Prijzen exclusief registratie en BTW, notariskosten, aansluitingskosten op de nutsvoorzieningen, aandeel in de basisakte

Bekijk dit pand bij de makelaar

Eigenschappen

Type Appartement
Ligging Bertem
Transactie Te Koop
Slaapkamers 3
Badkamers 2
Woonoppervlakte 182 m2
Terrein Oppervlakte 182 m2
EPC Waarde Bekijk de EPC gegevens
Bouwjaar 2020
Makelaar Ref. 51497 KJC A2.1
IMMOSCOOP Ref. MHBCT1242210512
Stedenbouwkundig vergunning Vergunning uitgereikt
Verkavelingsvergunning Verkavelingsvergunning
Dagvaarding Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel
Voorkooprecht Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Stedenbouwkundige bestemming woongebied
Overstromingsgebied Nee

Contact

OF