Beschrijving

Ruim en lichtrijk appartement op een interessante ligging met een vlotte bereikbaarheid naar Leuven en in de nabijheid van talrijke universiteitscampussen, bedrijfszone IMEC, scholen, bushalte en winkels.

Het appartement, gelegen op de tweede verdieping, heeft een inkomhal, voorzien van een ingebouwde vestiaire, met apart gastentoilet. Vervolgens is er een ruime leefruimte en eetplaats die u toegang bieden tot het aangename terras met prachtige zichten op groene velden. Naast de eetruimte bevindt zich de volledig geïnstalleerde keuken voorzien van alle toestellen en een aansluitende berging met voldoende opslagplaats. Verder omvat dit appartement 3 ruime slaapkamers en een grote badkamer met douche, bad en dubbele wastafel. Bij het appartement hoort ook nog een overdekte autostaanplaats en privatieve berging.

Vlot bereikbaar met privé- en openbaar vervoer. Scholen en campussen in de omgeving, als ook winkels en dergelijke. Kortom een unieke kans om een prachtig en goed onderhouden appartement aan te kopen en dit zowel voor eigen gebruik als investering! Wenst u meer info omtrent dit appartement? Aarzel dan niet en contacteer BVM Beheer & Vastgoed Makelaar op 016 23 21 45 of maarten@bvm-vastgoed.be

Bekijk dit pand bij de makelaar

Eigenschappen

Type Appartement
Ligging Blanden
Straatnaam Naamsesteenweg
Transactie Te Koop
Slaapkamers 3
Badkamers 1
Woonoppervlakte 131 m2
Terrein Oppervlakte 1225 m2
EPC Waarde 436 kWh/m2
Energie Certificaat 20120206-0001021683-00000023-1
Makelaar Ref. 1441486
IMMOSCOOP Ref. ULSLI6521210827
Stedenbouwkundig vergunning In aanvraag
Verkavelingsvergunning In aanvraag
Dagvaarding In aanvraag
Voorkooprecht In aanvraag
Stedenbouwkundige bestemming In aanvraag
Overstromingsgebied Bekijk deze gegevens
EPC-waarde

Contact

OF