Beschrijving

Appartement 83,60m² + 16m² terras

Start van de bouw, februari 2019. Oplevering voorzien reeds tegen eind december 2019.
Dit appartement is gelegen op de eerste verdieping van Project Vremde7. Inkomhal met apart toilet, woonkamer met open ingerichte keuken, toegang tot het mooie terras van 18m². Berging/wasplaats. 2 slaapkamers.
Dit appartement zal volledig instapklaar opgeleverd op uitzondering van de privatieve schilderwerken. Uiteraard kan de afwerking nog zelf bepaald worden door de kopers.
Ondergrondse fietsenstalling is eveneens voorzien.
Mogelijkheid om tot aankoop over te gaan van ondergrondse autostaanplaatsen of garageboxen.
De verkoop van dit unieke project is gestart met lanceringsvoorwaarden voor de échte geïnteresseerden. En de kans om als eerste te kunnen wonen op deze unieke locatie?
Voor verdere info kan je terecht op onze volgende site:
Vremde7.be
Wonen in het groen nabij de stad.
Vremde7 is een stijlvol nieuwbouwproject met een kleinschalig karakter, geschikt voor iedereen die nabij het centrum van Boechout wil genieten van rust en privacy. De tien woonunits met ruime terrassen of tuinen op de begane grond bieden de bewoners uitzonderlijk wooncomfort.

Sfeervol wonen in alle comfort?
Kies jouw appartement en kom tot rust in je nieuwe thuis!
Wonen met een meerwaarde
Het kleinschalige karakter van dit project biedt de bewoners de nodige rust en privacy, in harmonie met een makkelijke toegang naar grootsteden als Antwerpen en Brussel. De tien woonunits zijn geschikt voor gezinnen of koppels die in een natuurrijke omgeving willen genieten van deze troeven.

Voor verdere info kan je terecht op onze volgende site:
Vremde7.be

Bekijk dit pand bij de makelaar

Contact

OF