Beschrijving

Bezoek zeker ook onze website 'www.reds.be' voor de volledige informatie, een virtuele tour doorheen de woning en plannen. Dit ruime, lichtrijke en instapklare 3 slaapkamer appartement vinden we pal in het centrum van Boechout, aan het Onze-Lieve-Vrouweplein nr. 10. Op wandelafstand vinden we verschillende bakkers, beenhouwers, scholen, supermarkten,... Ook wat betreft bereikbaarheid zijn verschillende invalswegen vlakbij.

We betreden het appartement via de inkomhal. Deze geeft toegang tot de andere kamers. De gezellige en ruime leefruimte op parket kent bijzonder veel lichtinval en beschikt o.a. over een open haard als sfeerverwarming. Van hieruit betreden we tevens het terras. De halfopen keuken beschikt over alle toestellen en geeft toegang tot een handige bergruimte. De badkamer met natuurlijke lichtinval heeft een dubbele lavabo en biedt de keuze tussen ligbad en douche. Verder zijn er 3 volwaardige slaapkamers, waarvan 2 met stijlvolle ingemaakte kasten. In het gehele appartement ligt een kwalitatieve parketvloer, behalve in de natte ruimtes. De algemene kosten bedragen ca. €110 inclusief privaat watergebruik, onderhoud gang, voortuin,... Samengevat een tot in de puntjes verzorgd en instapklaar 3-slaapkamer appartement pal in het centrum van Boechout. Absoluut de moeite waard om eens te komen kijken!

Voor meer info over dit pand of een bezoek ter plaatse kunt u contact opnemen met Frederik op 0472 04 08 58 of via mail frederik@reds.be. Tot binnenkort!

Bekijk dit pand bij de makelaar

Eigenschappen

Type Appartement
Ligging Boechout
Straatnaam Onze-Lieve-Vrouweplein 10/4
Transactie Te Koop
Slaapkamers 3
Badkamers 1
Woonoppervlakte 100 m2
EPC Waarde 236 kWh/m2
Energie Certificaat 955936
Makelaar Ref. 3669815
IMMOSCOOP Ref. ZNOPK5323190129
Publicatie 29/01/2019
Stedenbouwkundig vergunning Nee
Verkavelingsvergunning Nee
Dagvaarding Nee
Voorkooprecht Nee
Stedenbouwkundige bestemming /
Overstromingsgebied Niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied
   
Spaargids Vergelijk de woonleningen tarieven

Contact

OF