Beschrijving

(Op de Luitenant Lippenslaan te Borgerhout kan je op de 6de verdieping dit mooi gemoderniseerd 3 slaapkamer appartement terugvinden met lift.

U komt binnen in de zeer mooie en ruime inkomhal (2,65x1,75). In de inkomhal zijn er veel ingemaakte kasten waardoor er zeer veel opbergruimte is. Ook kan je hier nog een extra grote berging terugvinden. In de inkomhal is er ook een apart toilet aanwezig.

Dan kom je in de zeer ruime lichte leefruimte ( 9,85 x 5,33/4,65) terecht, dankzij de vele ramen heb je hier veel natuurlijk lichtinval. Ook hier kan je veel opbergruimte terugvinden en een prachtige sierhaard. Via de woonkamer heb je toegang tot het lange terras (8,50x1,40), hier heb je een prachtig uitzicht over Borgerhout.

Naast het woongedeelte bevind zich de mooie gemoderniseerde en ingerichte keuken (4,45x2,10) , hier is ook veel opbergruimte voorzien. De keuken geeft ook toegang tot het gezellige terras, hierdoor komt er in de keuken ook natuurlijk licht binnen.

Verder hebben we nog de ruime gerenoveerde badkamer (2,50x1,70) met grote tegels, hier kunnen we een enkele lavabo terugvinden, een ruim ligbad en een bidet (een lage spoelbak).

Dan hebben we nog drie slaapkamers, we starten met de 1e slaapkamer (3,8x2,20), hier is door de ramen ook voldoende natuurlijk licht, deze kamer wordt momenteel gebruikt als hobbykamer. Er is hier dankzij de ingemaakte kasten ook veel opbergruimte. De 2de slaapkamer is de masterbedroom (5,55x3,75), deze is zeer ruim en heeft ramen over de gehele lengte van de slaapkamer, ook in deze kamer is er geen gebrek aan natuurlijk licht. In deze kamer werd een valse muur geplaatst, hierachter is nog een mooie open gang met toegang tot de 3de en ook kleinste kamer (2,2x2,10), deze is ideaal om te gebruiken als dressing, bureauruimte of kinderkamer, rekening houdende dat hier geen natuurlijke lichtinval is.

Bekijk dit pand bij de makelaar

Eigenschappen

Type Appartement
Ligging Borgerhout
Straatnaam Luitenant Lippenslaan
Transactie Te Koop
Slaapkamers 3
Badkamers 1
EPC Waarde 190 kWh/m2
Energie Certificaat 201909170002196409
Makelaar Ref. 564
IMMOSCOOP Ref. CKYYT1959191203
Stedenbouwkundig vergunning Ja
Verkavelingsvergunning Nee
Dagvaarding Nee
Voorkooprecht Nee
Stedenbouwkundige bestemming Woongebied
Overstromingsgebied Nee
Afgebakende oeverzone Nee
Afgebakende overstromingsgebieden Nee
   
Spaargids Vergelijk de woonleningen tarieven

Contact

OF