Beschrijving

In deze rustige doodlopende straat kan u op de derde verdieping van een klein gebouw dit charmante twee slaapkamer appartement terugvinden.

U komt binnen in een lange inkomhal waar er voldoende opbergruimte aanwezig is door de ruime ingebouwde kasten. Als we de gang helemaal doorwandelen komen we in de leef en eetruimte terecht, hier komt er voldoende natuurlijk licht binnen, aansluiten hebben we de ingerichte keuken, hier is er een vuur, een dampkap en veel opbergruimte, indien gewenst kan de ijskast worden overgenomen. Via de keuken is er toegang tot het kleine terras.

Verder is er in de gang een apart toilet aanwezig met een lavabo. De deur naast het toilet geeft toegang tot de ruime badkamer met ligbad, lavabo en meubel. Hier kan je eveneens de aansluiting terugvinden voor het wasmachine.

Dan zijn er nog twee slaapkamers aanwezig, een ruime slaapkamer met zeer veel lichtinval en een kleine maar wel volwaardige slaapkamer met eveneens voldoende lichtinval.

Verder is er nog een kelder aanwezig in het gebouw en de mogelijkheid tot het huren van een garage aan 40,00 euro per maand. De mogelijkheid bestaat voor het overnemen van de meubels, deze zijn 5 jaar oud.

Bekijk dit pand bij de makelaar

Eigenschappen

Type Appartement
Ligging Borgerhout
Straatnaam Alfred Oststraat
Transactie Te Koop
Slaapkamers 2
Badkamers 1
EPC Waarde Bekijk de EPC gegevens
Kadastraal Inkomen €909
Makelaar Ref. 577
IMMOSCOOP Ref. OPLKO4066191110
Stedenbouwkundig vergunning Ja
Verkavelingsvergunning Nee
Dagvaarding Nee
Voorkooprecht Nee
Stedenbouwkundige bestemming Woongebied met een culturele historische en/of esthetische w
Overstromingsgebied Nee
Afgebakende oeverzone Nee
Afgebakende overstromingsgebieden Nee
   
Spaargids Vergelijk de woonleningen tarieven

Contact

OF