Beschrijving

In deze rustige buurt van Borgerhout kan je dit zeer ruim drie slaapkamer appartement terugvinden.

Bij het binnenkomen van het appartement kom je in een ruime inkomhal met toegang tot de ruime woonkamer. In de woonkamer is een gezellige sfeerhaard voorzien. Aan de linker zijde van de woonkamer is er een eerste ruime kamer die momenteel dienst doet als bureauruimte. Verder kom je in de ruime lichte keuken terecht. Hier kan je zeer veel opbergruimte terugvinden, een dampkap, een enkele lavabo en een vuur. Ook kan je hier de aansluiting terugvinden van de wasmachine. Via de keuken hebben we toegang tot het zeer ruime terras.

In de gang is er veel ingemaakte opbergruimte aanwezig en een apart gastentoilet. Hiernaast komen we aan de eerste vernieuwde badkamer, hier is een enkele lavabo met meubel en douche terug te vinden. Naast de eerste badkamer kan je de tweede badkamer terugvinden. In de tweede badkamer is er een toilet aanwezig, een ruim ligbad en een enkele lavabo met meubel. Over de eerste badkamer is er een eerste kleine slaapkamer, hier is er veel natuurlijke lichtinval aanwezig. Hiernaast kan je de tweede slaapkamer terugvinden die ongeveer dezelfde grootte heeft als de eerste kleine slaapkamer. Op het einde van de gang kom je in de zeer ruime masterbedroom. Via deze kamer heb je ook toegang tot het ruime terras.

In de kelder is er een zeer ruime opbergruimte aanwezig en nog een extra grote ruimte waar er momenteel een studio van gemaakt is geweest. Hier is een aparte badkamer met douche, toilet en lavabo aanwezig. Een aparte keuken met toestellen en de leef/slaapruimte. Verder is hier toegang naar de kleine koer en via de koer is er ook toegang naar boven naar het ruime terras.

In het gebouw is een garage aanwezig met twee staanplaatsen. Er is mogelijkheid deze mee aan te kopen aan 22 000,00 euro per staanplaats.

Bekijk dit pand bij de makelaar

Eigenschappen

Type Appartement
Ligging Borgerhout
Straatnaam Vincottestraat
Transactie Te Koop
Slaapkamers 4
Badkamers 2
EPC Waarde 530 kWh/m2
Energie Certificaat 20201203-0002346526-RES-1
Kadastraal Inkomen €909
Bouwjaar 1965
Makelaar Ref. 902
IMMOSCOOP Ref. MUOUD8910210203
Stedenbouwkundig vergunning Bekijk deze gegevens
Voorkooprecht Nee
Overstromingsgebied Nee
EPC-waarde

Contact

OF