Beschrijving

Op de hoek van de Vondelstraat en Nieuwstraat te Borsbeke werd Residentie ‘Jens’ gebouwd. Een aantrekkelijk nieuwbouwproject van 12 appartementen en 12 ondergrondse autostaanplaatsen en bergingen. Het project werd gerealiseerd met duurzame materialen, oog voor optimaal ruimtegebruik en betaalbaar comfort.

Nog slechts 1 duplex appartement te koop. Het appartement beschikt over een grote ruime living, volledig ingerichte keuken (met frigo, combi-oven, keramische kookplaat, dampkap en afwasmachine), 2 bergingen, 3 grote slaapkamers , badkamer met inloopdouche en badkamermeubel en 2 terrassen. De bewoonbare oppervlakte bedraagt 146 m². In de verkoopprijs is eveneens een ondergrondse autostaanplaats voorzien. Het appartement is volledig instapklaar afgewerkt (incl. schilderwerken, meubels en verlichting).

Pluspunten: klein gebouw met 2 afzonderlijke inkomhallen wat de privacy ten goede komt, lage gemeenschappelijke kosten, beperkte tuinonderhoud voor de gemeenschap, de lift gaat tot in de kelder en zeer rustige ligging.

Absoluut een bezoek waard!

Bekijk dit pand bij de makelaar

Eigenschappen

Type Appartement
Ligging Borsbeke
Straatnaam Vondelstraat
Transactie Te Koop
Slaapkamers 3
Badkamers 1
Woonoppervlakte 146 m2
EPC Waarde Bekijk de EPC gegevens
Makelaar Ref. Borsbeke Vondelstraat
IMMOSCOOP Ref. O9GMDBGC
Stedenbouwkundig vergunning Ja
Verkavelingsvergunning Ja
Dagvaarding Neen
Rechterlijke beslissing Neen
Voorkooprecht Neen
Stedenbouwkundige bestemming Woongebied
Overstromingsgebied Neen
Afgebakende oeverzone Neen
Afgebakende overstromingsgebieden Neen
   
Spaargids Vergelijk de woonleningen tarieven

Contact

OF