Beschrijving

In een internationaal bekende wijk, vlakbij de mooiste luxe winkels, in het historische centrum, vlakbij musea en groene ruimtes, penthouse met een oppervlakte van ± 425 m² gelegen op de zesde verdieping van een innovatief project.

Het appartement ingericht door de Nederlandse designer Piet Boon bestaat uit: open ruimtelijke recepties, een volledig uitgeruste keuken met hoogwaardige materialen, ruime zalen met grote terrassen van ± 195 m² met een uitzonderlijk uitzicht op de stad en een groene ruimte in de patio. Het slaapgedeelte bestaat uit: een Master Bedroom met dressing en badkamer, twee slaapkamers met gedeelde badkamers en een eigen binnenzwembad.

Andere: conciërgeservice, binnentuin, kinderdagverblijf, winkels, ondergrondse privéparkeerplaats, privé binnenzwembad. Nieuw project.

De Gulden Vlies wijk is bekend voor zijn winkels en de nabijheid van het stadscentrum en zit vlakbij bioscopen, restaurants en het openbaar vervoer, het ligt op een ideale locatie tussen het stadscentrum en de Louizalaan.

Voor meer informatie neem gerust contact met Bertrand de Moffarts +32 (0) 475 944 508.

Bekijk dit pand bij de makelaar

Contact

OF