UIS: 3622263

Beschrijving

Studio op de bovenste verdieping met ruim terras van 18m² gelegen in het nieuwbouwproject LEOPOLDONCK in het centrum van Grobbendonk.

De studio heeft volgende indeling: ruime leefruimte met salon, eetkamer en slaaphoek, volledig geïnstalleerde keuken, berging/wasplaats, badkamer met douche. Grenzend aan de leefruimte is ruim terras van 18m² (Zuid-georiënteerd).

Residentie LEOPOLDONCK bestaat uit een handelspand, welke wordt ingevuld als dokterspraktijk, 9 appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers en 1 studio.

Er zijn ondergrondse parkeerplaatsen en kelderbergingen en vooraan is er een ruime inpandige fietsenstalling. Achteraan het gebouw bevinden zich de bezoekersparkings van de dokterspraktijk en bijkomende open staanplaatsen of carports.

Er is een gemeenschappelijke tuin met overdekt prieeltje welke ter beschikking staan van alle bewoners en hun bezoekers.

Residentie LEOPOLDONCK is gelegen in het centrum van Grobbendonk. In de nabijheid bevinden zich verschillende winkels, kleinhandels, drank- en eetgelegenheden, haltes van het openbaar vervoer, scholen, enz... . De op- en afrit van de snelweg E313 zijn op minder dan 4km gelegen van het project.

Voor meer informatie of een afspraak op ons kantoor kan u vrijblijvend contact opnemen met Stef Proost Immobiliën in Grobbendonk op 014/51.95.00 of via grobbendonk@stefproost.be.

Bekijk dit pand bij de makelaar

Eigenschappen

Type Appartement
Ligging Grobbendonk
Straatnaam Leopoldstraat
Transactie Te Koop
Slaapkamers 23
Woonoppervlakte 54 m2
EPC Waarde Bekijk de EPC gegevens
Bouwjaar 2019
Makelaar Ref. 3622263
IMMOSCOOP Ref. NNXUT5691200524
Stedenbouwkundig vergunning Vergunning uitgereikt
Verkavelingsvergunning Verkavelingsvergunning
Dagvaarding Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel
Voorkooprecht Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Stedenbouwkundige bestemming woongebied
Overstromingsgebied Nee
   
Spaargids Vergelijk de woonleningen tarieven

Contact

OF