Beschrijving

Gelijkvloers appartement met 2 slaapkamers en tuintje met terras van 70m² gelegen in het nieuwbouwproject LEOPOLDONCK in het centrum van Grobbendonk.

Het appartement heeft volgende indeling: inkomhal, apart toilet, leefruimte met salon en eetkamer, ruime volledig geïnstalleerde keuken, berging, aparte wasplaats, badkamer met bad en douche en 2 slaapkamers. Grenzend aan de leefruimte is er een private tuin met terras (Zuid-georiënteerd).

Residentie LEOPOLDONCK bestaat uit een handelspand, welke wordt ingevuld als dokterspraktijk, 9 appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers en 1 studio.

Er zijn ondergrondse parkeerplaatsen en kelderbergingen en vooraan is er een ruime inpandige fietsenstalling. Achteraan het gebouw bevinden zich de bezoekersparkings van de dokterspraktijk en bijkomende open staanplaatsen of carports.

Er is een gemeenschappelijke tuin met overdekt prieeltje welke ter beschikking staan van alle bewoners en hun bezoekers.

Residentie LEOPOLDONCK is gelegen in het centrum van Grobbendonk. In de nabijheid bevinden zich verschillende winkels, kleinhandels, drank- en eetgelegenheden, haltes van het openbaar vervoer, scholen, enz... . De op- en afrit van de snelweg E313 zijn op minder dan 4km gelegen van het project.

Voor meer informatie of een afspraak op ons kantoor kan u vrijblijvend contact opnemen met Stef Proost Immobiliën in Grobbendonk op 014/51.95.00 of via grobbendonk@stefproost.be.

Bekijk dit pand bij de makelaar

Eigenschappen

Type Appartement
Ligging Grobbendonk
Straatnaam Leopoldstraat
Transactie Te Koop
Slaapkamers 2
Woonoppervlakte 113 m2
EPC Waarde Bekijk de EPC gegevens
Bouwjaar 2019
Makelaar Ref. 3622236
IMMOSCOOP Ref. QLSCF7260190927
Stedenbouwkundig vergunning Ja
Dagvaarding Nee
Voorkooprecht Nee
Stedenbouwkundige bestemming Woongebied
Overstromingsgebied Bekijk deze gegevens
   
Spaargids Vergelijk de woonleningen tarieven

Contact

OF