Beschrijving

OPBRENGSTEIGENDOM MET 7 STUDENTENKAMERS OP TOPLOCATIE

Op de Luikersteenweg, net buiten de kleine ring, vinden we dit gebouw met studentenkamers. In de onmiddellijke omgeving zijn er bushaltes, scholen, buurtwinkels,... Het bruisende stadscentrum ligt op wandelafstand en maakt van deze ligging een ware toplocatie. Wie houdt van wat groen, kan hiervoor terecht in het nabijgelegen Villerspark of het Stadspark van Hasselt, dat gelegen is tussen het Jessa ziekenhuis en het cultuurcentrum.

Dit gebouw met 7 studentenkamers is ideaal voor wie op zoek is naar een leuke investering. Door zijn toplocatie verhuren de kamers heel gemakkelijk. Het gebouw bestaat, naast de 7 ruime en gezellige kamers, uit een gemeenschappelijke keuken, eetplaats en zithoek waar de studenten gezellig samen kunnen vertoeven wanneer ze zin hebben in gezelschap. Alle kamers hebben een eigen lavabo, de badkamers met toilet en douche liggen op de eerste en tweede verdieping. Een derde toilet bevindt zich beneden in de inkomhal. Fietsen kunnen gestald worden in de garage zodat ze veilig achter slot en grendel staan. Alles is ingericht in het teken van en voor de studenten, zodat ze zich hier echt thuis voelen.

Ben jij op zoek naar een goede investering en heb je graag contact met jongeren, laat dan deze kans zeker niet aan u voorbij gaan! Deze investering brengt een netto jaarlijks rendement op van 4,71%. Maak een afspraak voor een bezichtiging via 011/22.22.95

Bekijk dit pand bij de makelaar

Eigenschappen

Type Appartement
Ligging Hasselt
Straatnaam Luikersteenweg
Transactie Te Koop
Slaapkamers 7
Badkamers 2
Woonoppervlakte 217 m2
EPC Waarde Bekijk de EPC gegevens
IMMOSCOOP Ref. KLXPN5250190810
Stedenbouwkundig vergunning Ja
Verkavelingsvergunning Nee
Dagvaarding Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel
Voorkooprecht Nee
Stedenbouwkundige bestemming Woongebied
Overstromingsgebied Bekijk deze gegevens
   
Spaargids Vergelijk de woonleningen tarieven

Contact

OF