Beschrijving

OPBRENGSTEIGENDOM VIER APPARTEMENTEN IN HARTJE HASSELT TE KOOP !!

We vinden deze residentie bestaande uit 14 woongelegenheden terug in de Cellebroedersstraat, een rustige straat in het centrum van Hasselt. Alle winkels en gezellige restaurantjes bevinden zich op wandelafstand waardoor u ten volle kan genieten van het stadsleven. Het station is ook in enkele minuten te voet bereikbaar of u kan ervoor kiezen om met de bus naar het station te gaan. In Hasselt zijn er 3 opritten voor de autosnelweg die vanuit het centrum alle 3 vlot te bereiken zijn.

Van de 14 aanwezige woongelegenheden worden er 4 verkocht: een gelijkvloers appartement, 2 studio's op de 1e verdieping en 1 appartement op de 3e verdieping. Het gelijkvloers appartement heeft een netto bewoonbare oppervlakte van bijna 53m², bestaande uit een aparte inkomhal, een living met open keuken, een slaapkamer met toegang tot een terras van 6m², een badkamer in de doorgang naar de wasplaats en een apart toilet. Er zijn rolluiken aanwezig en in de living is het raam reeds in dubbel glas.
Op het eerste verdiep verkopen we tweede studio's met een bewoonbare oppervlakte van 27,50m² en 24,16m² en beiden bestaande uit een living met open keuken, een slaapkamer en een badkamer met ligbad, toilet en lavabo.
Het appartement op de derde verdieping omvat een mooie 51,66m², bestaande uit een living met open keuken, twee slaapkamers, berging, wasplaats en een badkamer met ligbad, toilet en lavabo.

Drie van de vier eenheden zijn momenteel verhuurd. Door zijn centrale ligging is dit pand zeer interessant voor zowel mensen die er zelf willen wonen als voor investeerders. De totale opbrengst van de vier eenheden bedraagt €1432/jaar, goed voor een gemiddeld rendement van 5.6%!
Indien u interesse heeft kan u een afspraak maken via 011/22.22.95

Bekijk dit pand bij de makelaar

Eigenschappen

Type Appartement
Ligging Hasselt
Straatnaam Cellebroedersstraat
Transactie Te Koop
Slaapkamers 1
Badkamers 1
Woonoppervlakte 58,5 m2
EPC Waarde Bekijk de EPC gegevens
IMMOSCOOP Ref. JYSTH9315190810
Stedenbouwkundig vergunning Ja
Verkavelingsvergunning Niet van toepassing
Dagvaarding Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel
Voorkooprecht Nee
Stedenbouwkundige bestemming Woongebied
Overstromingsgebied Bekijk deze gegevens
   
Spaargids Vergelijk de woonleningen tarieven

Contact

OF