Beschrijving

Residentie Ett Hem

Ett Hem wordt gekenmerkt door zijn moderne en warme karakter en springt meteen in het oog bij het binnenrijden van Heist-op-den-Berg langs de Mechelsesteenweg. Ett Hem is een nieuwbouwproject bestaande uit 6 prachtige eenheden met bovengrondse open en overdekte staanplaatsen, inclusief aparte fietsenberging met als inzet BEN-woongelegenheid te creëren in Heist-op-den-Berg. De appartementen worden zeer energiezuinig gebouwd met E-peil lager dan 20 zodat u als nieuwe eigenaar voor de eerste 5 jaar bent vrijgesteld van onroerende voorheffing.

Gezelligheid en een luxueuze afwerking staan centraal. Residentie Ett Hem biedt een mooie mix van 1-, 2- en 3-slaapkamerappartementen en zijn elk voorzien van een privatief terras en/of tuin.

Appartement 2
Dit gelijkvloers appartement heeft een bewoonbare oppervlakte van 98m² en omvat : * inkomhal * open leefruimte met veel licht * open keuken met eiland * 3 slaapkamers * ruime berging * apart toilet * ruime badkamer met brede lavabo en ligbad of inloopdouche * Terrassen met tuin voor- , achteraan en opzij
Bij een tijdige aankoop heeft u de mogelijkheid het appartement volledig af te werken naar uw eigen smaak en wensen in samenspraak met de bouwheer. Er wordt steeds gewerkt met hoogwaardige materialen om zo garant te staan voor een kwalitatieve afwerking.

Afwerking volgens lastenboek. Oplevering voorzien Oktober 2019.

nieuwbouw@hillewaere.be of christophe.luyck@hillewaere.be

Bekijk dit pand bij de makelaar

Beschikbare Units

Appartement, 2 Slpks, 95 m2
€ 259.000
Appartement, 3 Slpks, 103 m2
€ 259.000
Appartement, 1 Slpks, 83 m2
€ 269.000
Appartement, 3 Slpks, 98 m2
€ 295.000

Contact

OF