Beschrijving

Zorgeloos en comfortabel wonen in uw nieuwbouwwoning te Herentals !

Lot 11
Nieuw te bouwen moderne en vrijstaande woning op een perceel van 310 m².

Ligging: gelegen in een kindvriendelijke, residentiële, rustige en groeneverkaveling vlakbij het centrum van Herentals. De woningen worden gebouwd in een nieuwe en doodlopende straat.

Indeling: inkomhal, gastentoilet, keuken, berging, eetkamer, woonkamer, nachthal,3 slaapkamers, badkamer, zolder, carport entuin.

Omschrijving:
Via de inkomhal, met gastentoilet, heeft u toegang tot deleefruimte. Deze bestaat uit een eethoek, een zithoek en een volledig geïnstalleerde open keuken. De nachthal op de 1ste verdieping geeft toegang tot 3 slaapkamers, waarvan één met dressing, eneenbadkamer, welke voorzien kan worden van eeninloopdouche,dubbele wastafel en een toilet.De zolderverdieping kan ingericht worden als extra slaapkamer, bureau, ... . Verder is er ook een berging, een carport en een tuin.

Project:
Fase 1 bestaat uit 11 energiezuinige woningen, opgetrokken in een moderne bouwstijl, dewelkeinstapklaar envolgens de regels van de kunst worden afgewerkt met hoogwaardige materialen. De woningen zijn comfortabel ingericht en beschikken over een inkomhal met gastentoilet, woonkamer, eetkamer met open keuken, (berging / wasplaats), 3 slaapkamers, (dressing), badkamer, zolder, garage of carport en tuin.

Creëer uw eigen "thuis". U heeft de vrije keuze voorde architectuur (bouwvoorschriften), indeling enafwerking (keuken, badkamer, vloeren, ...). Mogelijkheid tot verwarming met warmtepomp in combinatie met vloerverwarming !

De troeven van dit project?
Niet alleen de ideale ligging (centraal, rustig, kindvriendelijk,woon-werkverkeer (station, E313),...), maar ook de hoge afwerkingsgraad met ruime keuze aan materialen en de energiezuinigheid zijn enkele belangrijke troeven van dit project.

Alle verkopen geschieden onder de garanties van de Wet Breyne.

Contacteer ons voor verdere informatie, het lastenboek, een brochure, deplannen, een overzicht vanalle prijzen met aankoopkosten, een afspraak omde woningen gedetailleerd te bespreken, ... . Stef Wouters(0498/91.17.43 of stef@vansweevelt.be) helpt u graag verder.

Stedenbouwkundige inlichtingen: (Gvg) geenvergunning uitgereikt, (Wg) woongebied, (Gdv) geen dagvaardiging, (Gvkr) geenvoorkooprecht, (Vv) verkavelingsvergunning

Dit is geen aanbod, alle informatie is steeds onder voorbehoud van materiële vergissingen en/of wijzigingen.

Bekijk dit pand bij de makelaar

Eigenschappen

Type Appartement
Ligging Herentals
Straatnaam Wuytsbergen
Transactie Te Koop
Slaapkamers 3
Terrein Oppervlakte 310 m2
EPC Waarde 30 kWh/m2
Bouwjaar 2016
Makelaar Ref. 1793121
IMMOSCOOP Ref. BQAHM3706190328
Stedenbouwkundig vergunning Nee
Verkavelingsvergunning Ja
Dagvaarding Nee
Voorkooprecht Nee
Stedenbouwkundige bestemming huis
Overstromingsgebied
mogelijk overstromingsgevoelig gebied
Overstromingsgebied
   
Spaargids Vergelijk de woonleningen tarieven

Contact

OF