Beschrijving

Het project ‘De Varens’ bevindt zich op een groen perceel tussen de centra van Hove en Boechout. De 2 gebouwen, met telkens 16 appartementen, zijn ingepland op het bestaande perceel, met absoluut respect voor het bestaande groen. De hoogstammen en leilinden worden behouden, de groenbuffers aan de randen worden verdicht en opnieuw aangeplant. De bebouwde oppervlakte en de bouwhoogte worden zoveel mogelijk beperkt zodat de gebouwen perfect aansluiten bij zowel de parktuin op de site als de ruimere groene omgeving. De appartementen werden ontworpen met speciale aandacht voor de privacy van hun bewoners en de omgeving. Door de inplanting van de terrassen en de grote raampartijen kunnen de bewoners ten volle van de omgeving en het zonlicht genieten.

Door de centrale inplanting van de twee residenties op het terrein, wordt het mogelijk om dit optimaal te begroenen. De aanleg van een wintergroene bufferstrook waarborgt de nodige privacy vanuit de woonvertrekken t.o.v de aanpalende buren. Hierdoor wordt er rond de gebouwen een open ruimte gecreëerd met een multifunctioneel karakter. De wandelpaden op het terrein worden organisch en slingerend aangelegd om een zo natuurlijk mogelijk effect te vormen.

INDELING:
Via de INKOMHAL met berging en apart toilet betreedt u het appartement. Deze geeft uit op de LEEFRUIMTE die aangenaam licht is dankzij de grote schuiframen die uitgeven op het zonnige TERRAS. De leefruimte beschikt over een open KEUKEN, uitgerust van de nodige toestellen. Via de inkomhal krijgt u vervolgens toegangt tot de eerste SLAAPKAMER, die geniet van een DOUCHEKAMER met douche en lavabo in meubel. De tweede SLAAPKAMER kan gebruikmaken van een BADKAMER met ligbad, douche en lavabo.

Kelder en parking in het gebouw zijn apart aan te kopen.

Bijzonderheden:
* Instapklaar, luxe residentie
* Videofoon
* Berging
* Fietsenberging
* Terrassen
* Parketvloer
* Groene omgeving
* Mogelijkheid tot het kopen van een kelder en een ondergrondse box; €35.000, dubbele box €45.000, excl. kosten.

Bekijk dit pand bij de makelaar

Eigenschappen

Type Appartement
Ligging Hove
Straatnaam Boechoutseweg 164/0.3
Transactie Te Koop
Slaapkamers 2
Badkamers 2
Woonoppervlakte 123 m2
Terrein Oppervlakte 132 m2
EPC Waarde Bekijk de EPC gegevens
Bouwjaar 2017
Makelaar Ref. 3191269
IMMOSCOOP Ref. DBBRW9632190426
Stedenbouwkundig vergunning Ja
Verkavelingsvergunning Nee
Dagvaarding Nee
Voorkooprecht Nee
Stedenbouwkundige bestemming Woongebied
Overstromingsgebied Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
   
Spaargids Vergelijk de woonleningen tarieven

Contact

OF