Beschrijving

Zorgeloos genieten, met maximaal comfort.

Steen Vastgoed bouwt 16 ruime, erkende assistentieflats in Heide-Kalmthout, waar gebruikers van 65 jaar of ouder zelfstandig kunnen verblijven in individuele wooneenheden, en daarbij facultatief een beroep kunnen doen op ouderenzorg.

Op maat van je smaak

De assistentiewoningen ‘Hamilton’ liggen op een steenworp van Heide-centrum, midden in het groen, op wandelafstand van winkels en het station (lijn Essen - Antwerpen).
Als koper mag je rekenen op een compleet afgewerkt appartement, inclusief verlichting, tegels, parket en een volledig ingerichte keuken, mét toestellen. Elke flat is uitgerust met akoestische isolatie voor een maximale geluidsdemping, superisolerend glas, vloerverwarming en een sierradiator in de badkamer. En binnen het aangeboden budget kan je door de keuze van andere materialen zelf je stempel drukken op het interieur.
De gemeenschappelijke ontmoetingsruimte van 183 m², waar je familie en vrienden kan ontvangen, tv kan kijken, gezellig een kaartje kan leggen of een boek kan lezen, bevordert de sociale interactie tussen de bewoners. Deze ruimte is voorzien van een keuken, meubilair en sanitair. Ook buiten is het zalig vertoeven op de patio in de schaduw of in de gemeenschappelijke tuin waar een petanquebaan en vijver voorzien worden. 

Op maat van je noden

Tal van voorzieningen en diensten zijn er op gericht om jou het leven comfortabeler en makkelijker te maken. En dan hebben we het niet alleen over de ruime lift, rolstoeltoegankelijke deuren, een videofoon met aanraakscherm, handgrepen in de badkamer en knoppen die je in geval van nood rechtstreeks in verbinding stellen met een lokale zorgverlener.
De woonassistent zorgt voor een warm welkom en peilt tijdens een individueel gesprek naar jouw wensen en noden. Pedicure, verzorging, poets-, strijk en boodschappendienst, de levering van warme maaltijden, … zij leidt het allemaal in goede banen.
Het fijne is dat al deze voorzieningen optioneel zijn. Kook je graag je eigen potje? Dan bedank je vriendelijk voor de aan huis geleverde warme maaltijden. En heb je vandaag nog geen behoefte aan die handgrepen? Dan worden die pas later opgehangen op de voorziene plaats.

De assistentie van de bewoners wordt gecoördineerd door Salveto VZW, zij baten oa. ook de assistentiewoningen 'De Linden" uit. Yo Buyens zorgt ervoor dat de bewoners zorgeloos kunnen genieten van hun nieuwe thuis. 
 

Een waaier aan voordelen


Rolstoeltoegankelijk
Noodoproepsysteem, met 24/24 permanentie
Ontmoetingsruimte met tv, salon en bibliotheek
Facultatieve diensten, zoals warme maaltijden en poetshulp
in het centrum van Heide en het station (lijn Antwerpen - Essen)
Zonnepanelen en warmtepomp = laag energieverbruik
Slechts 12% BTW (ipv 21%) op de constructie
Geen onroerende voor

heffing
 


Aanvang der werken is voorzien voor oktober 2018. 

Bekijk dit pand bij de makelaar

Contact

OF