UIS: 08/7827

Beschrijving

Op de bovenste verdieping, van de kleinschalige residentie De Groene Boomgaard, bevindt zich dit penthouse (119 m²). Het appartement omvat een ruime leefruimte en een open, moderne keuken met aansluitende berging. De leefruimte biedt toegang aan maar liefst 2 terrassen, waardoor u gedurende de hele dag kan genieten van de zon. Dankzij de 3 slaapkamers en 2 badkamers, waarvan één aangrenzend aan de masterbedroom, geniet u een optimale woonbeleving. Beide badkamers werden voorzien van een inloopdouche en een dubbel wasmeubel, één badkamer beschikt eveneens over een eigen toilet. De masterbedroom geniet tevens toegang tot het terras, vooraan het gebouw. De indeling wordt vervolledigd door een apart gastentoilet. Kortom, dit dakappartement biedt u een zee aan ruimte!

Duurzame afwerking met kwaliteitsmaterialen en -voorzieningen gegarandeerd! Dankzij de energiezuinige keuzes in residentie De Groene Boomgaard, o.a. ventilatiesysteem D, bereikt men voor dit appartement een scherpe energiescore (E-peil 35).

Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan de bouwwerken. Weldra kunt u genieten van uw eigen (t)huis in deze prachtige nieuwbouwresidentie! Uiteraard vormt het appartement eveneens een ideale investeringskans met direct rendement!

Prijs: EUR 400.000,- (exclusief aankoopkosten).

De appartementen komen in aanmerking voor het verlaagd btw-tarief van 6%!

Aarzel niet de makelaar te contacteren voor meer info of een afspraak, om de plannen en het lastenboek toe te lichten!
cheyenne.roose@hillewaere.be of 0478/51.66.38.

Bekijk dit pand bij de makelaar

Beschikbare Units

Appartement, 3 Slpks, 119 m2
€ 400.000
Appartement, 3 Slpks, 135 m2
€ 440.000

Contact

OF