UIS: 4199721

Beschrijving

Wooneenheid 3 in Residentie 'Weidezicht':
Een gelijkvloers nieuwbouwappartement met 1 ondergrondse autostaanplaats, 1 carport en een kelderberging; deze zijn in de vermelde prijs inbegrepen!

Het appartement ‘0.2’ heeft een oppervlakte van 110m² met een zuidoost georiënteerde tuin met terras, samen 65m², waar u geniet een zicht over uitgestrekte weilanden! Het appartement is ingedeeld als volgt: inkomhal met ruimte voor een vestiairekast en een apart toilet. Via een glazen deur bereiken we de leefruimte die samen met de open keuken een mooi geheel vormt van 48m²; met schuifraam naar een zuidoost gerichte tuin/terras (65m²), met een open zicht op achterliggende weilanden. Het appartement geniet drie slaapkamers (12,8m² - 9,10m² - 8,5m²), een badkamer en een ruime berging/wasplaats.
Uw BEN appartement wordt standaard voorzien van vloerverwarming, 3-dubbele HR beglazing, ventilatiesysteem D met warmterecuperatie en zonnepanelen.
Voor de binneninrichting van uw appartement krijgt u als koper zo goed als carte blanche. U richt uw woonst, vertrekkend van een ruim basispakket, volledig in naar uw eigen smaak en voorkeur, van keuken tot tegelkeuze en badkamer.
Wij verwelkomen u graag op ons kantoor om de plannen en mogelijkheden samen te bespreken.

Bekijk dit pand bij de makelaar

Eigenschappen

Type Appartement
Ligging Loenhout
Straatnaam Sint-Annastraat
Transactie Te Koop
Slaapkamers 3
Badkamers 1
Woonoppervlakte 110 m2
EPC Waarde Bekijk de EPC gegevens
Bouwjaar 2022
Makelaar Ref. 4199721
IMMOSCOOP Ref. YZYUI6705210504
Stedenbouwkundig vergunning Ja
Verkavelingsvergunning Nee
Dagvaarding Nee
Voorkooprecht Nee
Stedenbouwkundige bestemming woongebied
Overstromingsgebied Nee
Afgebakende oeverzone n.v.t.
Afgebakende overstromingsgebieden n.v.t.

Contact

OF