UIS: 4197410

Beschrijving

Wooneenheid 7 in Residentie 'Weidezicht':
Een nieuwbouw dakappartement met 2 ondergrondse autostaanplaatsen en een kelderberging; deze zijn in de vermelde prijs inbegrepen!

Het appartement ‘2.1’ heeft een oppervlakte van 94m² met een zuidoost georiënteerd terras van 40m², waar u geniet een zicht over uitgestrekte weilanden! Het appartement bevindt zich op de 2e verdieping (met lift) en is ingedeeld als volgt: inkomhal met ruimte voor een vestiairekast en een apart toilet. Via een glazen deur bereiken we de leefruimte die samen met de open keuken een mooi geheel vormt van 33m²; met schuifraam naar het dakterras. Het appartement geniet twee slaapkamers (13m² - 10,40m²), een badkamer en een berging/wasplaats.
Uw BEN appartement wordt standaard voorzien van vloerverwarming, 3-dubbele HR beglazing, ventilatiesysteem D met warmterecuperatie en zonnepanelen. Voor de binneninrichting van uw appartement krijgt u als koper zo goed als carte blanche. U richt uw woonst, vertrekkend van een ruim basispakket, volledig in naar uw eigen smaak en voorkeur, van keuken tot tegelkeuze en badkamer.
Wij verwelkomen u graag op ons kantoor om de plannen en mogelijkheden samen te bespreken.

Bekijk dit pand bij de makelaar

Eigenschappen

Type Appartement
Ligging Loenhout
Straatnaam Sint-Annastraat
Transactie Te Koop
Slaapkamers 2
Badkamers 1
Woonoppervlakte 94 m2
EPC Waarde Bekijk de EPC gegevens
Bouwjaar 2022
Makelaar Ref. 4197410
IMMOSCOOP Ref. PRDYG0338210504
Stedenbouwkundig vergunning Ja
Verkavelingsvergunning Nee
Dagvaarding Nee
Voorkooprecht Nee
Stedenbouwkundige bestemming woongebied
Overstromingsgebied Nee
Afgebakende oeverzone n.v.t.
Afgebakende overstromingsgebieden n.v.t.

Contact

OF