UIS: D8000-A1576-22B.0.01

Beschrijving

Net wanneer u denkt alles gezien te hebben is er het nieuwbouwproject Domein Heydelberg. Het unieke project Domein Heydelberg met nieuwbouwappartementen te koop is gelegen langs de Heidelbergstraat in het mooie Loppem, een absolute toplocatie aan de rand van Brugge. De tweede fase van het nieuwbouwproject Domein Heydelberg biedt opnieuw uitzonderlijke appartementen te midden een groene omgeving. De appartementen met 1, 2 of of 3 slaapkamers hebben stuk voor stuk unieke zichten op bossen en weiden. De appartementen zijn doordacht, mooi en functioneel. Er is een grote diversiteit aan uitgekiende planindelingen, met oppervlaktes tot 164 m² en ruime terrassen die uitnodigen tot het genieten. In het tijdloze ontwerp is bovendien nadrukkelijk aandacht besteed aan zicht, licht en ruimte. Er worden onderhoudsvriendelijke materialen gebruikt die een geheel vormen met de historische gebouwen en de omringende natuur.

Bouwen met de natuur als buur vereist bouwen met eerbied voor deze natuur. Dit project valt namelijk ook op door het gebruik van duurzame en energiezuinige technieken zoals geothermie. Hierbij wordt de in de bodem aanwezige warmte gebruikt om de appartementen, via vloerverwarming, te verwarmen én passief te koelen. Een feilloze en bewezen techniek die maakt dat het Domein Heydelberg geen CO2 uitstoot. Dat maakt de appartementen bijna-energieneutraal (BEN), waardoor u van een belangrijk fiscaal voordeel geniet. Een ware immo parel!

Met belangrijke invalswegen (o.a. E40) in de nabijheid en een bushalte met verbinding naar het station van Brugge, is mobiliteit hier verzekerd. Bovendien vindt u er heel wat winkels, speciaalzaken en restaurants, alsook vrijetijdsbestedingen. Ook met de fiets wordt vlot de verbinding met Brugge gemaakt.

Volg het project 'Domein Heydelberg' op de facebookpagina van het project: https://www.facebook.com/Domeinheydelberg/

Bekijk dit pand bij de makelaar

Eigenschappen

Type Appartement
Ligging Loppem
Straatnaam Heidelbergstraat
Transactie Te Koop
Slaapkamers 1
Badkamers 1
Woonoppervlakte 77 m2
EPC Waarde Bekijk de EPC gegevens
Makelaar Ref. D8000-A1576-22B.0.01
IMMOSCOOP Ref. AEESE2776210914
Stedenbouwkundig vergunning Nee
Verkavelingsvergunning Nee
Voorkooprecht Nee
Stedenbouwkundige bestemming Woongebied
Overstromingsgebied Nee

Beschikbare Units

Appartement, 1 Slpks, 77 m2
€ 270.000
Appartement, 2 Slpks, 109 m2
€ 355.000

Contact

OF