Beschrijving

Dit luxueuze appartement is rustig gelegen op een groot, groen domein met vijver. Het gezellige centrum van Maaseik ligt op fietsafstand.
Het appartement, dat met topmaterialen is afgewerkt, heeft een vloeroppervlakte van bijna 500 m2 (binnenmaten!).
We komen rechtstreeks met de lift in de inkomhal met ingebouwde kasten. Rechts van de hal bevinden zich de leefruimtes, links van de hal bevindt zich het slaapgedeelte.
De luxueuze keuken is uitgerust met 2 ovens, grill, groot gasvuur, 2 aparte spoelbakken, afwasmachine, Amerikaanse koelkast met diepvriezer en een grote, ingebouwde wijnkast. Naast deze keuken, bevindt er zich een tweede, kleinere keuken met ingebouwde friteuse, 2 koelkasten, diepvriezer, gasvuur en veel kastruimte.
Aansluitend bij de keukens, is er de leefruimte die ingedeeld kan worden naar wens. Er zijn 2 ruimtes, afsluitbaar met prachtige glas-in-lood schuifdeuren die gebruikt kunnen worden als eetplaats, bureau, tv-hoek,…
De leefruimte geniet erg veel lichtinval door de grote ramen en schuifdeuren die toegang geven tot het ruime terras (met waterpartij) met zicht op de prachtige tuin die het domein rijk is.
In de linkervleugel van het appartement bevinden zich 3 zeer ruime slaapkamers en een bureauruimte met ingebouwde kasten.
De eerste slaapkamer heeft een en suite badkamer met douche, lavabo en toilet. De tweede slaapkamer heeft een ligbad, douche en lavabo. De masterbedroom is gigantisch groot. Deze is opgedeeld in verschillende ruimtes: er zijn 2 grote dressings, een gang met ingebouwde kasten (1 kastdeur geeft toegang tot een ruimte met wasbak en koelkast), een slaapkamer met gashaard en een ruime badkamer met dubbele lavabo, toilet, jacuzzibad, douche en sauna.
Verder in deze vleugel is er nog een zithoek met gashaard en met een buitenruimte, een aparte berging, een apart toilet en tot slot een “service-ruimte”
In de ondergrondse parking, zijn er maar liefst 4 staanplaatsen en een grote berging (allen inbegrepen in de prijs). Er zijn eveneens ingemaakte kasten achter de staanplaatsen. 
Bijzonderheden:

 
 

Bekijk dit pand bij de makelaar

Eigenschappen

Type Appartement
Ligging Maaseik
Straatnaam Sportlaan
Transactie Te Koop
Slaapkamers 3
Badkamers 3
Woonoppervlakte 500 m2
EPC Waarde 124 kWh/m2
Makelaar Ref. 21371 MTJ
IMMOSCOOP Ref. ZTVSJ4776191003
Stedenbouwkundig vergunning Geen vergunning uitgereikt
Verkavelingsvergunning Geen verkavelingsvergunning
Dagvaarding Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel
Voorkooprecht Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Stedenbouwkundige bestemming In aanvraag
Overstromingsgebied Niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied
   
Spaargids Vergelijk de woonleningen tarieven

Contact

OF