Beschrijving

In deze rustige en vernieuwde buurt van Merksem kan u dit ruime appartement terugvinden met 2 slaapkamers op de 2de verdieping in een klein gebouw met 3 appartementen.

De inkomdeur van het gebouw werd in de maand augustus 2019 vernieuwd. Voor we het appartement betreden is er voor de deur nog een gang waar het perfect mogelijk is om nog een opbergkastje te zetten. In dit gangetje is er ook raam aanwezig met een leuk uitzicht.

Bij het binnenkomen van het appartement komt u in de inkomhal terecht. In deze inkomhal is een ruime opbergruimte waar een nieuwe rolluik geplaatst is om de berging te sluiten. Aansluitend komen we in de zeer ruime woonruimte terecht, dankzij de vele ramen heb je hier steeds veel natuurlijk lichtinval. Een prachtige donkere parketvloer is hier zeker en vast een eyecatcher met de mooie witte pas geverfde muren. Naast de leefruimte kan je hier de keuken terugvinden.

Verder zijn er twee ruime slaapkamers, in beide slaapkamers ligt er een mooie donkere parket dat prachtig afsteekt bij de net geverfde witte muren, beide kamers hebben eveneens veel natuurlijk lichtinval. in de rechtse kamer is er een klein binnenterras aanwezig met extra opbergruimte welke eveneens door een rolluik wordt afgesloten. Als laatste ruimte komen we in de badkamer, hier kan je een enkele lavabo terugvinden, een douche en een toilet.

De gas en waterleidingen zijn recent vernieuwd.

Er is een garage verplicht aan te kopen voor 35 000,00 euro en bevind zich naast het gebouw, deze garage heeft elektriciteit waardoor er verlichting is, voor de garage is er nog een oprit welke parking bied voor 2 a 3 auto's. Eveneens is er nog een kelder aanwezig (nummer 2)

Sinds kort is hier een prachtig nieuwe fietsbrug aangelegd waardoor deze straat doodlopend en ook zeer rustig gelegen is. Zeker en vast de moeite om te komen bezichtigen.

Bekijk dit pand bij de makelaar

Eigenschappen

Type Appartement
Ligging Merksem
Straatnaam Blijvoort
Transactie Te Koop
Slaapkamers 2
Badkamers 1
EPC Waarde 390 kWh/m2
Energie Certificaat 201909200002191587
Kadastraal Inkomen €654
Makelaar Ref. 570
IMMOSCOOP Ref. KKICS3794191101
Stedenbouwkundig vergunning Ja
Verkavelingsvergunning Nee
Dagvaarding Nee
Voorkooprecht Nee
Stedenbouwkundige bestemming Woongebied
Overstromingsgebied Nee
Afgebakende oeverzone Nee
Afgebakende overstromingsgebieden Nee
   
Spaargids Vergelijk de woonleningen tarieven

Contact

OF