Beschrijving

0.4
Via de inkomhal komt u via een brede glazen deur in de ruime L-vormige leefruimte welke bestaat uit een zithoek, een eethoek en een volledig uitgeruste open keuken. Dankzij de hoge plafonds en de grote ramen, geniet u aangenaam veel lichtinval en ruimtegevoel.Buiten zijn er 2 zongeoriënteerdeterrassen van respectievelijk8,39 m² en een iets hoger(95cm) gelegen van 19,10 m². Het terras en de aansluitende prachtige tuin (36,18 m²) zijn toegankelijk via de schuifraam in de zithoek. De nachthal geeft toegang tot het gastentoilet, de3 slaapkamers en de badkamer welke voorzien wordt van een ruime douche en een dubbele wastafel in meubel. Aparte wasplaats/berging.

Nova Domus is het allereerste exclusief prestige project in Mol centrum. Nova Domus staat voor “exclusief wonen in zeer ruime luxe appartementen” pal in het centrum, en toch midden in het groen op een rustige ligging. Het strakke en gedurfde ontwerp met rijkelijke materialen werd getekend door architect Frédéric Wattecamps van AIM in nauwe samenspraak met de bouwheer zelf.

Alle 15 appartementen zijn ruim en licht opgevat, met 2 of 3 slaapkamers en één of twee luxe badkamers. Nova Domus heeft de grootste luxe appartementen van Mol centrum met oppervlaktes tot 180 m² (excl. terrassen) met zongeoriënteerde terrassen tot maar liefst 78 m².

De hoge plafonds binnenin en de zeer ruime en diepe terrassen zorgen voor zeer veel lichtinval. Door de beste zon-orientering kan u de ganse dag van het zonnetje genieten met meer dan voldoende ruimte voor tafel, stoelen en lounge zetels of ligbedden. Bovendien hebben deze ingewerkte raamprofielen zodat er geen opstap naar buiten toe is.

Nova Domus heeft een zeer doordachte energiezuinige opbouw waardoor dit echte BEN appartementen zijn (Bijna Energie Neutraal), veel energiezuiniger dan de voorgeschreven normen.

Zelfs zo uniek dat er nagenoeg levenslang gratis (!!!) verwarming én gratis (!!!) warm water voorzien is!

Als men weet dat bovendien gemiddeld 75% van het elektriciteitsverbruik gaat naar verwarming en warm water dan spaart men ook hier stevig uit. Bovendien is er doordacht te werk gegaan om zo energiezuinig mogelijk te bouwen o.a. door gebruik te maken van uitgebreide ventilatie, hoog rendement zonnepanelen, zonwerend glas, akoestische- en thermische isolatie, vloerverwarming via het meest energiezuinig systeem dmv warmtepomp aarde/water en passieve koeling. Achteraan de groene tuin zijn er privatieve ruime tuinbergingen voorzien welke tevens benut kunnen worden als extra nuttige ruimte alsook een gemeenschappelijke fietsenberging met laadpunten.

Ondergronds vindt men brede autostaanplaatsen, dubbele autostaanplaatsen, garageboxen alsook aparte kelderbergingen en een gemeenschappelijke afvalberging.

Afwerking
Het lastenboek voorziet eveneens in een high-e

nd luxe afwerking met zeer hoge budgetten voor afwerking van keuken, badkamers en vloeren zodat u uw appartement naar eigen smaak een luxe cachet kan meegeven.

Verkoop onder Wet Breyne | Alle verdere info via www.novadomus.be of viaons kantoor te Geel (Pas 151) op het nummer 014/58.05.05

Vg, Wg, Gdv, Gvkr, Vv

Dit is geen aanbod, alle informatie is steeds onder voorbehoud van materiële vergissingen en/of wijzigingen.

Bekijk dit pand bij de makelaar

Eigenschappen

Type Appartement
Ligging Mol
Straatnaam Sint-Pieterstraat
Transactie Te Koop
Slaapkamers 2
Woonoppervlakte 132.87 m2
EPC Waarde Bekijk de EPC gegevens
Bouwjaar 2018
Makelaar Ref. 3184329
IMMOSCOOP Ref. LAWTH1377190726
Stedenbouwkundig vergunning Nee
Verkavelingsvergunning Nee
Dagvaarding Ja
Voorkooprecht Nee
Stedenbouwkundige bestemming appartement
Overstromingsgebied niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
   
Spaargids Vergelijk de woonleningen tarieven

Contact

OF