Beschrijving

3.3
Via de inkomhal, met vestiaireruimte,komt u via een brede glazen deur in de ruime leefruimte welke bestaat uit een zithoek, een eethoek en een volledig uitgeruste open keuken.Dankzij de hoge plafonds en de grote ramen, geniet u aangenaam veel lichtinval en ruimtegevoel.Via de leefruimte heeft u toegang tot het zongerichte terras van 29,54 m² aan de zuidzijde. Aan de noordzijde vindt u nog een terras van 37,72 m². De inkomhal geeft voorts toegang tot de 2slaapkamers, het gastentoileten de badkamer welke voorzien wordt van een ruime douche en een dubbele wastafel in meubel.Aparte berging/wasplaats.

Nova Domus is het allereerste exclusief prestige project in Mol centrum. Nova Domus staat voor “exclusief wonen in zeer ruime luxe appartementen” pal in het centrum, en toch midden in het groen op een rustige ligging. Het strakke en gedurfde ontwerp met rijkelijke materialen werd getekend door architect Frédéric Wattecamps van AIM in nauwe samenspraak met de bouwheer zelf.

Alle 15 appartementen zijn ruim en licht opgevat, met 2 of 3 slaapkamers en één of twee luxe badkamers. Nova Domus heeft de grootste luxe appartementen van Mol centrum met oppervlaktes tot 180 m² (excl. terrassen) met zongeoriënteerde terrassen tot maar liefst 78 m².

De hoge plafonds binnenin en de zeer ruime en diepe terrassen zorgen voor zeer veel lichtinval. Door de beste zon-oriëntatie kan u de ganse dag van het zonnetje genieten met meer dan voldoende ruimte voor tafel, stoelen en lounge zetels of ligbedden. Bovendien hebben deze ingewerkte raamprofielen zodat er geen opstap naar buiten toe is.

Nova Domus heeft een zeer doordachte energiezuinige opbouw waardoor dit echte BEN appartementen zijn (Bijna Energie Neutraal), veel energiezuiniger dan de voorgeschreven normen.

Zelfs zo uniek dat er nagenoeg levenslang gratis (!!!) verwarming én gratis (!!!) warm water voorzien is!

Als men weet dat bovendien gemiddeld 75% van het elektriciteitsverbruik gaat naar verwarming en warm water dan spaart men ook hier stevig uit. Bovendien is er doordacht te werk gegaan om zo energiezuinig mogelijk te bouwen o.a. door gebruik te maken van uitgebreide ventilatie, hoog rendement zonnepanelen, zonwerend glas, akoestische- en thermische isolatie, vloerverwarming via het meest energiezuinig systeem dmv warmtepomp aarde/water en passieve koeling. Achteraan de groene tuin zijn er privatieve ruime tuinbergingen voorzien welke tevens benut kunnen worden als extra nuttige ruimte alsook een gemeenschappelijke fietsenberging met laadpunten.

Ondergronds vindt men brede autostaanplaatsen, dubbele autostaanplaatsen, garageboxen alsook aparte kelderbergingen en een gemeenschappelijke afvalberging.

Afwerking
Het lastenboek voorziet eveneens in een high-end luxe afwerking met zeer hoge budgetten voor afwerking van keuken

, badkamers en vloeren zodat u uw appartement naar eigen smaak een luxe cachet kan meegeven.

Verkoop onder Wet Breyne | Alle verdere info via www.novadomus.be ofu kancontact opnemen met ons kantoor te Geel (Pas 151) op het nummer 014/58.05.05

Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Vv

Dit is geen aanbod maar een onderhandelingsvoorstel. Alle informatie onder voorbehoud van materiële vergissingen en/of wijzigingen.

Bekijk dit pand bij de makelaar

Eigenschappen

Type Appartement
Ligging Mol
Straatnaam Sint-Pieterstraat
Transactie Te Koop
Slaapkamers 2
Woonoppervlakte 125.22 m2
EPC Waarde Bekijk de EPC gegevens
Bouwjaar 2018
Makelaar Ref. 3403362
IMMOSCOOP Ref. VNSWE3129191109
Stedenbouwkundig vergunning Nee
Verkavelingsvergunning Nee
Dagvaarding Ja (geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatr
Voorkooprecht Nee
Stedenbouwkundige bestemming penthouse
Overstromingsgebied niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
   
Spaargids Vergelijk de woonleningen tarieven

Contact

OF