Beschrijving

Project Pellegrino bestaat uit 7 nieuwbouwappartementen, verdeeld over drie bouwlagen. Elke appartement beschikt minstens over één ruim terras aan de achterkant met een prachtig zicht op het achterliggend groen. Daarnaast zijn er 13 autostaanplaatsen, waarvan 11 garageboxen en 2 ondergrondse parkings. In de kleder is tevens een gemeenschappelijke fietsenbergingen. Het gebouw beschikt over een lift.

Door de centrale ligging in het centrum van Niel, met de winkelstraten en de wekelijkse markt aan je voeten, is alles op wandelafstand. Ideaal voor wie houdt van de levendige en gezellige binnenstad en toch rustig wil wonen. Op vlak van verbindingen heeft het project zeer veel mobiliteitstroeven. Zo is de A12 en de E19 vlakbij, waardoor Brussel, Antwerpen en Mechelen vlot bereikbaar zijn. Het station van Niel is op 1,1km gelegen en in de buurt zijn ook een aantal bushaltes terug te vinden.

Wonen in de Rupelstreek: levendig en hip met talloze wandel- en fietstrajecten langs de Rupeldijk of in de Nielse kleiputten. Bent u op zoek naar rust en natuur? En wilt u tegelijk een ideale uitvalsbasis om te werken in Brussel of Antwerpen? Dan biedt het project Pellegrino u álle ingrediënten voor het appartement van uw dromen.

Bekijk dit pand bij de makelaar

Eigenschappen

Type Appartement
Ligging Niel
Straatnaam Boomsestraat
Transactie Te Koop
Slaapkamers 2
Badkamers 1
Woonoppervlakte 95 m2
EPC Waarde Bekijk de EPC gegevens
Bouwjaar 2018
Makelaar Ref. 14.0271
IMMOSCOOP Ref. UNTBU4795190613
Stedenbouwkundig vergunning Ja
Verkavelingsvergunning Niet van toepassing
Dagvaarding Niet van toepassing
Rechterlijke beslissing Niet van toepassing
Voorkooprecht Niet van toepassing
Stedenbouwkundige bestemming In aanvraag
Overstromingsgebied Niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied
Afgebakende oeverzone Nee
Afgebakende overstromingsgebieden Nee
   
Spaargids Vergelijk de woonleningen tarieven

Contact

OF