Beschrijving

Modern architectonische residentie, gebouwd en ingericht met hoogwaardige materialen, gelegen in de nabijheid van het centrum van het landelijke Noorderwijk met achterliggend panoramisch zicht.
Deze residentie beschikt over 11 stijlvolle appartementen allen met veel lichtval, waarvan 10 met 1 slaapkamers en 1 met 1 slaapkamer. Alle appartementen zijn uitgerust met een terras, hierbij is rekening gehouden met oriëntatie en uitzicht. De afwerking is van hoge waarde en allen worden afgewerkt met kwaliteitsvolle en duurzame materialen. Verder zijn er in de kelderverdieping staanplaatsen en privatieve bergingen. Bovengronds: fietsstallingen.
Het project voldoet aan alle huidige energienormen BEN appartementen ( E-peil 30 ).
Info en verkoop:
De verkoop gebeurt onder BTW op het constructiegedeelte en registratierechten op het grondaandeel onder de wet Breyne en biedt een 100% voltooiing garantie.
Indeling en omschrijving:
Dit appartement met een bruto oppervlakte van 109m² is ingedeeld als volgt: Inkomhal met vestiaire kast en gastentoilet. Aan de linkerzijde de leefkamer met geïntegreerd keukengedeelte bestaande uit keukenblok, eiland en ontbijthoek, de zitplaats en de berging. De badkamer is ingericht met ligbad, douche en lavabo. De 2de slaapkamer bevindt zich naast de badkamer met aan de achterzijde de ruime masterbedroom. Het terras is bereikbaar vanuit de zithoek.
Ondergrondse autoplaats en bergruimte verplicht apart bij aan te kopen.

Bekijk dit pand bij de makelaar

Contact

OF