Beschrijving

Modern architectonische residentie, gebouwd en ingericht met hoogwaardige materialen, gelegen in de nabijheid van het centrum van het landelijke Noorderwijk met achterliggend panoramisch zicht.
Deze residentie beschikt over 11 stijlvolle appartementen allen met veel lichtval, waarvan 10 met 2 slaapkamers en 1 met 1 slaapkamer. Alle appartementen zijn uitgerust met terrassen, hierbij is rekening gehouden met oriëntatie en uitzicht. De afwerking is van hoge waarde en allen worden afgewerkt met kwaliteitsvolle en duurzame materialen. Verder zijn er in de kelderverdieping staanplaatsen en privatieve bergingen. Bovengronds: parkings en fietsstallingen.
Het project voldoet aan alle huidige energienormen BEN appartementen ( E-peil 30 ).
AANVANG DER WERKEN AUGUSTUS 2019
Info en verkoop:
De verkoop gebeurt onder BTW op het constructiegedeelte en registratierechten op het grondaandeel onder de wet Breyne en biedt een 100% voltooiing garantie.
Indeling en omschrijving:
Dit appartement heeft een bruto oppervlakte van 82m². Indeling: Inkomhal met vestiaire kast en aan de linkerzijde de masterbedroom. Aan de rechterzijde het gastentoilet en de badkamer met douche en lavabo, het keukengedeelte met keukenblok en eiland is geplaatst aan de rechterzijde van de leefkamer met eet-, zithoek en de bergplaats. Het buitenterras is bereikbaar vanuit de zithoek.
Ondergrondse autoplaats en bergruimte verplicht apart bij aan te kopen.

Bekijk dit pand bij de makelaar

Beschikbare Units

Appartement, 1 Slpks
€ 169.000
Appartement, 2 Slpks
€ 188.000
Appartement, 2 Slpks
€ 214.000
Appartement, 2 Slpks
€ 222.000
Appartement, 2 Slpks
€ 250.000
Appartement, 2 Slpks
€ 265.000

Contact

OF