Beschrijving

Modern architectonische residentie, gebouwd en ingericht met hoogwaardige materialen, gelegen in de nabijheid van het centrum van het landelijke Noorderwijk met achterliggend panoramisch zicht.
Deze residentie beschikt over 11 stijlvolle appartementen allen met veel lichtval, waarvan 10 met 2 slaapkamers en 1 met 1 slaapkamer. Alle appartementen zijn uitgerust met terrassen, hierbij is rekening gehouden met oriëntatie en uitzicht. De afwerking is van hoge waarde en allen worden afgewerkt met kwaliteitsvolle en duurzame materialen. Verder zijn er in de kelderverdieping staanplaatsen en privatieve bergingen. Bovengronds: fietsstallingen.
Het project voldoet aan alle huidige energienormen BEN appartementen ( E-peil 30 ).

AANVANG DER WERKEN AUGUSTUS 2019
Info en verkoop:
De verkoop gebeurt onder BTW op het constructiegedeelte en registratierechten op het grondaandeel onder de wet Breyne en biedt een 100% voltooiing garantie.
Prachtig penthouse in residentie "VAERENHOF" in het landelijke Noorderwijk, met 2 terrassen, een oppervlakte van ca. 142m²,
Indeling en omschrijving:
Inkomhal met gastentoilet en berging. Aan onze linkerzijde de toegang tot de grote leefkamer, onderverdeeld in zit-, eethoek en het geïntegreerde keukengedeelte met toegang tot het ruime buitenterras, het 2de terras is bereikbaar vanuit de zithoek. Aan de rechterzijde komen we aan het slaap gedeelte met de masterbedroom van circa 15 m² en toegang tot het buitenterras, de2de slaapkamer van circa 12 m²,dressing of bureel en de luxueuze badkamer met ligbad, douche, toilet en dubbele lavabo met meubel.
Bijzonderheden:
- Zonnepanelen
- Airco
- Glazen balustrades
- Zuid gelegen terras.
- Vloerverwarming
- E- peil lager dan 30

Bekijk dit pand bij de makelaar

Contact

OF