UIS: DMV2020085

Beschrijving

Prachtige serviceflat in het Felix Brouwershof te Onze-Lieve-Vrouw-Waver
Deze nieuwe serviceflat is uitstekend gelegen op de gelijkvloerse verdieping van het woonzorgcentrum met een prachtig uitzicht op het binnengebied en dichtbij het restaurant. U komt binnen in de leefruimte met veel lichtinval omwille van de grote raampartijen. Deze geeft ook uit op het aangename zuid-westelijk gerichte terras met zicht op de binnenplaats van het woonzorgcentrum. In de open keuken heeft u alle hedendaagse luxe om lekker te koken. Aansluitend bevindt zich een berging voor het stockeren van voorraden. Deze serviceflat beschikt over een aparte, zeer ruime slaapkamer met aansluitend een grote badkamer met inloopdouche, toilet en lavabo met ingemaakte spiegelkasten. Zowel in de woonkamer als de slaapkamer beschikt men over tv en internetaansluitingen. Het geheel is uiteraard prima rolstoeltoegankelijk en is op alle vlakken voorzien voor mensen met een beperkte mobiliteit.
Bij het appartement hoort nog een kelder voor het opbergen van materiaal.Ook een ondergrondse autostaanplaats kan desgewenst bij gehuurd worden. U kan als bewoner gebruik maken van tal van faciliteiten zoals een wellnesruimte, kine/fitnessruimte, wassalon, kapsalon, gemeenschappelijke fietsenberging, enz.
U beschikt over een domoticasysteem, geautomatiseerde gordijnen, 24/24 permanentie, persoonlijk alarmsysteem, inbraakbeveiliging, extra bergruimte in de kelder, de activiteiten van een woonassistent etc. U kan ook tussen 11h00 en 17h30 terecht in het gezellige restaurant waar u 's middags een volledige lunch (voor-, hoofd- en nagerecht) wordt aangeboden aan slechts € 9. Deze lunch kan desgewenst ook aan huis geleverd worden.

Dit woonzorgcentrum voorziet een scala aan diensten zoals een 24/7 noodoproepsysteem met interventies, een persoonlijke woningassistent die tot uw dienst staat om huishoudhulp en/of poetshulp, thuisverpleegkundigen of ergotherapeuten te regelen, sauna en kine-ruimte, wassalon, kapper, ontmoetings- en gemeenschappelijke ruimten, en de organisatie van groepsactiviteiten (gericht op animatie, beweging en vorming). Tweemaal per week wordt er door een bakker vers brood geleverd, en men kan ook wekelijks boodschappen aan de flat laten leveren.

Met deze serviceflat bent u op wandelafstand van het centrum van Onze - Lieve - Vrouw - Waver met dus alle voorzieningen in de nabijheid (winkels, eetgelegenheden,...) en ook de bussen stoppen vlak aan de deur.
Indien u meer informatie of een bezoek ter plaatse wenst, aarzel dan niet om ons te contacteren op info@demakelaardij.be of 015/20.20.82

Bekijk dit pand bij de makelaar

Eigenschappen

Type Appartement
Ligging Onze-Lieve-Vrouw-Waver
Straatnaam Dijk
Transactie Te Koop
Slaapkamers 1
Badkamers 1
Woonoppervlakte 75 m2
EPC Waarde 111 kWh/m2
Bouwjaar 2016
Makelaar Ref. DMV2020085
IMMOSCOOP Ref. VSLBA7524210511
Stedenbouwkundig vergunning Ja
Verkavelingsvergunning In aanvraag
Dagvaarding Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel
Voorkooprecht In aanvraag
Stedenbouwkundige bestemming Woongebied
Overstromingsgebied Bekijk deze gegevens
Afgebakende oeverzone Nee
Afgebakende overstromingsgebieden Nee
EPC-waarde

Contact

OF