UIS: 3596166

Beschrijving

Assistentiewoning (62 m²) met terras en tuintje in Residentie Felix Brouwershof nabij het centrum van Sint-Katelijne-Waver.

Residentie Felix Brouwershof is een nieuwbouw, daterend uit 2016. Het dak is conform de norm 2050 en ook de elektriciteit is conform. De ramen zijn afgewerkt met dubbele aluminiumbeglazing. De flat is goed geïsoleerd waardoor u fel bespaart op energiekosten. Bij het ontwerp van de gebouwen heeft men zich vanzelfsprekend gefocust op het comfort en de veiligheid van de bewoners. Zo zijn ze gebruiksvriendelijk voor rolstoelgebruikers: er zijn overal liften aanwezig en het gebrek aan drempels maakt dat u zich overal vlot kan verplaatsen. In elke kamer is er een oproepsysteem aanwezig, zodat u 24/24 en 7/7 iemand kan oproepen voor hulp of in noodgevallen. Alle assistentiewoningen zijn erkend door het Vlaams Agentschap Zorg en Gezondheid en voldoen dus aan alle wettelijke vereisten inzake toegankelijkheid, kwaliteit, veiligheid, woonassistentie e.a.. Bij een assistentiewoning ligt de nadruk op het zelfstandig wonen: u woont op zichzelf, kiest zelf hoe u uw dag invult en maakt zelf uw beslissingen. Wel kan u steeds terugvallen op alle aanwezige diensten die comfortabel ouder worden mogelijk maken in alle zelfstandigheid. Ook beschikt u over een woonassistente, die u steeds als eerste aanspreekpunt bijstaat en op zoek gaat naar oplossingen voor bijvoorbeeld poetshulp, boodschappen, strijk, … In de ontmoetingsruimte onderneem je leuke activiteiten met de medebewoners, voornamelijk 65-plussers. Enkel indien u dit wenst!

De flat zelf heeft een mooie oppervlakte van 62 m² en beschikt over een aparte slaapkamer (16 m²) en badkamer (7 m²), die voorzien is van een wc, handdoekdroger, lavabo en ruime inloopdouche. In de leefruimte (33 m²) met ingerichte keuken geniet u van veel lichtinval dankzij de grote raampartijen, die uitkijken op uw private tuintje van zo’n 38 m². Zoekt u een verzorgde assistentiewoning in een leuke residentie in een familiale sfeer met tal van extra’s? Hans Immo ontvangt je graag in het Felix Brouwershof! Voor meer info of een gratis schatting surf naar www.hansimmo.be

Bekijk dit pand bij de makelaar

Eigenschappen

Type Appartement
Ligging Onze-Lieve-Vrouw-Waver
Straatnaam Dijk
Transactie Te Koop
Slaapkamers 1
Badkamers 1
Woonoppervlakte 62 m2
EPC Waarde 109 kWh/m2
Energie Certificaat 12035-G-BA-2013/116/EP16386/A001/D04/SD005
Bouwjaar 2016
Makelaar Ref. 3596166
IMMOSCOOP Ref. RWDVC8436210617
Stedenbouwkundig vergunning In aanvraag
Verkavelingsvergunning In aanvraag
Dagvaarding In aanvraag
Voorkooprecht In aanvraag
Stedenbouwkundige bestemming In aanvraag
Overstromingsgebied Bekijk deze gegevens
EPC-waarde

Contact

OF