Beschrijving

Het nieuwbouwproject "Le Vieux Charles" wordt een kwalitatief totaalproject bestaande uit 4 exceptioneel ruime appartementen van maar liefst 110 m² tot 126 m², een gelijkvloerse handelszaak en een museum.
Bereikbaarheid, oriëntatie, uitzicht, beleefbaarheid, woonkwaliteit, rust, cultuur, historiek, degelijkheid met hoge afwerkingsgraad, architecturaal concept,... zijn een paar van de vele termen die het ontwerp van het Guynemerpaviljoen, de chocolaterie en de residentie hebben bepaald.
De residentie is gelegen in het centrum van Poelkapelle op de hoek van de Brugseweg, verbindingsweg tussen Ieper en Roeselare, en de Wallemolenstraat.
De garages situeren zich op het gelijkvloers en zijn vlot en veilig bereikbaar vanuit de Wallemolenstraat. Bovendien zijn ze voldoende groot genoeg om er ook fietsen te kunnen plaatsen.
Elke woongelegenheid is bereikbaar met een lift en deze beantwoorden net als de traphal aan de strengste normen. De entiteiten zijn ook vlot toegankelijk voor rolstoelgebruikers.
De architectuur en de afwerking beantwoorden aan de hedendaagse vereisten van kwalitatief en duurzaam wonen.
Elk appartement beschikt over een of twee ruime leefterrassen met een riante totaalomvang van 16 m² tot 34 m². Elk appartement biedt een ruime living met een nettobreedte van meer dan 4,5 meter, een volledig ingerichte keuken, ruime berging, een afzonderlijk toilet, 2 slaapkamers, een volledig ingerichte badkamer, brede gangen en deuren en een inkomhal met vestiaire.
Plannen, lastenboek en alle informatie is te bekomen bij uw contactpersoon: Stijn Soenen, gsm: 0477 692 694.

Bekijk dit pand bij de makelaar

Contact

OF