Beschrijving

Residentie Mondriaan wordt gerealiseerd door Rietveld Projects en ontworpen door CAAN Architecten.
Neem zeker een kijkje op de projectwebsite: www.residentiemondriaan.be

Het nieuwbouwproject heeft een uitstekende ligging vlakbij het centrum van Sint-Denijs-Westrem, en op een boogscheut van Gent.
Vanaf de Jean-Baptiste de Ghellincklaan ben je op twintig minuten met je fiets in hartje Gent. Met de auto zelfs dubbel zo snel. Parkeren doe je beter aan de rand, maar dan zit je dus eigenlijk nog in Sint-Denijs-Westrem.

De residentie bestaat uit 2 grotere woonvolumes met één-, twee- en drieslaapkamerappartementen. Bij elk appartement is er de mogelijkheid om een ondergrondse parkeerplaats en private berging aan te kopen. De tuinzone achter de gebouwen wordt aangelegd als overgang naar de achterliggende beschermde groenzone.

Dit tweeslaapkamerappartement betreedt u via de inkomhal met apart toilet, waarna u verdergaat naar de leefruimte en keuken. Vanuit de leefruimte kunt u via de nachthal beide slaapkamers en badkamer betreden. De slaapkamer en leefruimte geven uit op het terras met zicht op de prachtig aangelegde tuin.

Rietveld Projects heeft een uitzonderlijke, tijdloze visie voor het bouwen van residentiële woongelegenheden. ‘Bouwen met architectuur als passie’ is de rode draad doorheen alle projecten.
Met veel aandacht voor veiligheid, gebruiksfaciliteiten, privacy en comfort, biedt Residentie Mondriaan een antwoord op de groeiende vraag naar residentiële woonlocaties op topniveau. Door de afwerking en aankleding zal het gebouw een prachtige en elegante uitstraling krijgen, hetgeen onderschreven wordt door de verfijnde detaillering.

Bekijk dit pand bij de makelaar

Eigenschappen

Type Appartement
Ligging Sint-Denijs-Westrem
Straatnaam Jean-Baptiste de Ghellincklaan
Transactie Te Koop
Slaapkamers 2
Woonoppervlakte 91 m2
EPC Waarde Bekijk de EPC gegevens
Bouwjaar 2020
Makelaar Ref. 13684
IMMOSCOOP Ref. QTPAL4237210109
Stedenbouwkundig vergunning Ja
Verkavelingsvergunning Nee
Dagvaarding Nee
Voorkooprecht Nee
Stedenbouwkundige bestemming Woongebied
Overstromingsgebied Nee

Contact

OF