Beschrijving

Opgelet tot 29/02/2020 gratis parking en kelder!!!

Deze unieke nieuwbouw duplex-penthouse op de 17de verdieping vindt u terug in het EKLA-project en heeft een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 169m² en een fabelachtig terras van meer dan 85m² met uitzicht over heel Brussel.

De eerste verdieping omvat een ruime inkomhal met apart toilet en leefruimte met open keuken, waar een gevoel van ruimtelijkheid u onmiddellijk overvalt. Dankzij de grote raampartijen wordt u op een overvloed aan binnenvallend licht getrakteerd, alsook het unieke uitzicht over Brussel. De leefruimte is dankzij haar grote volume de ideale plaats om gezellige momenten te beleven met vrienden of familie. Geïntegreerd in deze ruime woonkamer vinden we de open keuken met kookeiland terug.

Een absolute troef aan deze penthouse is zonder twijfel het terras van meer dan 85m² met het uitzonderlijke uitzicht over Brussel. Dit terras biedt u een fenomenaal zicht van 180 graden over de skyline van Brussel.. De extra berging aan het terras biedt nog een extra troef.

Op de tweede verdieping vinden we het nachtgedeelte terug. De master bedroom met dressing en ensuite douchekamer geniet van hetzelfde uitzonderlijke zicht over Brussel. De 2 overige slaapkamers beschikken over een afzonderlijke badkamer. Deze verdieping wordt vervolledigd met een apart toilet en bergruimte.

In het nieuwbouwproject EKLA komen heel wat unieke opportuniteiten voor Brussel samen. Wij zetten ze even op een rijtje. Rechtover het Weststation - een centraal knooppunt voor trein, metro, tram en bus – werd deze prachtige, indrukwekkende woontoren opgetrokken. Naast de uitzonderlijke inplanting zal het project heel wat voorzieningen omvatten: een buurtsupermarkt, een Nederlandstalige kleuter- en basisschool, een crèche, kleinschalige kantoorruimtes en een nieuw buurtpark.

Bekijk dit pand bij de makelaar

Eigenschappen

Type Appartement
Ligging Sint-Jans-Molenbeek
Straatnaam Edmond Bonehillstraat
Transactie Te Koop
Slaapkamers 3
Woonoppervlakte 159 m2
EPC Waarde Bekijk de EPC gegevens
Bouwjaar 2019
Makelaar Ref. D1000-19250
IMMOSCOOP Ref. ZZTON9914191201
Publicatie 01/12/2019
Stedenbouwkundig vergunning Bekijk deze gegevens
Voorkooprecht niet ingegeven
Stedenbouwkundige bestemming Niet ingegeven
Overstromingsgebied niet ingegeven
Afgebakende oeverzone niet ingegeven
Afgebakende overstromingsgebieden niet ingegeven
   
Spaargids Vergelijk de woonleningen tarieven

Contact

OF