Beschrijving

***Dit project wordt verkocht onder het btw-stelsel (21% btw op de constructiewaarde en 10% verkooprechten op de grondwaarde).***

LAATSTE 2 APPARTEMENTEN (92/94 appartementen)! Drie slaapkamer nieuwbouwappartement aan het prachtige Vianderdomein te Tienen met o.a. een bewoonbare oppervlakte van 108 m², ruime woonkamer met open keuken, veel lichtinval doorheen het appartement, zuid-west terras met een adembenemend uitzicht, etc. Autostaanplaats optioneel.

Het appartement bestaat uit een inkomhal, ruime berging, drie slaapkamers, badkamer, apart toilet, ruime woonkamer met open keuken en een zuid-west georiënteerd terras. U heeft eveneens de mogelijkheid om een autostaanplaats in het gebouw aan te kopen.

Het betreft een nieuwbouwappartement dat voldoet aan de normen van de EPB-regelgeving. Appartement onder btw-stelsel 21 %.

Het appartement beschikt over een verkeerstechnische topligging! E40, Tienen centrum, verbindingen naar omliggende steden, scholen, winkels, restaurants, openbaar vervoer, etc op een boogscheut!

Interesse? Contacteer ons!

Bekijk dit pand bij de makelaar

Contact

OF