UIS: 3712224

Beschrijving

Appartement 1.2
Dit hoekappartement op de eerste verdiepingbestaatuit een inkomhal met vestiaireruimte en gastentoilet, een leefruimte met vele lichtinval enopen keuken,uitgerust methet nodige comfort en aansluitende berging/wasplaats, 2 slaapkamers en een badkamer.Dit appartement wordt verkocht met parking 4 en berging 7.

Residentie "Hannah" is zeer gunstig gelegen in het centrum van Tongerlo en zal bestaan uit 2 handelsruimtes en11 modern ingerichte en energiezuinige appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers, zongerichte terrassen en/of privatieve tuinen en een ondergrondse, afgesloten parkeergarage met autostaanplaatsen, privatieve kelderbergingen en fietsenstalling.

Het project biedt een kwalitatieve en energiezuinige afwerking:

- BEN (max. E30| hetdoel =max. E20)(vrijstelling onroerende voorheffing gedurende 5 jaar)
- vloerverwarming (passieve koeling mogelijk)
- individuele warmtepompen (lucht/water)
- ventilatie type D (balansventilatiesysteem met warmterecuperatie en zomerkoeling via bypass)
- individuele zonnepanelen

Afwerking
De afwerking van de appartementen is hoofdzakelijk uw eigen keuze! Via ruim voorziene stelposten en een selectie van aangeduide lokaleleveranciers, kiest u wat u wenst... en creëert u zo uw eigen thuis!

Veilige investering
Op de verkoop van dit project is de Wet Breyne van toepassing. De betaling verloopt naargelang de vordering van de werken (in schijven) en u kan als koper rekenen op een 100% voltooiingswaarborg!

Info en verkoop
Voor alle verdere informatie, lastenboek, plannenen prijslijst met aankoopkosten, kan u contact opnemen met ons kantoor te Geel (Pas 151) op het nummer 014/58.05.05 of via info@vansweevelt.be.

Stedenbouwkundige inlichtingen:vergunning uitgereikt (Vg), gelegen in woongebied (Wg), geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd (Gmo), geen voorkooprecht (Gvkr), geen verkavelingsvergunning (Gvv)

Dit is geen aanbod maar een onderhandelingsvoorstel. Alle informatie onder voorbehoud van materiële vergissingen en/of wijzigingen.

Bekijk dit pand bij de makelaar

Eigenschappen

Type Appartement
Ligging Tongerlo
Straatnaam Kerkplein
Transactie Te Koop
Slaapkamers 2
Woonoppervlakte 112,14 m2
EPC Waarde Bekijk de EPC gegevens
Bouwjaar 2019
Makelaar Ref. 3712224
IMMOSCOOP Ref. PWJFO3468211107
Stedenbouwkundig vergunning Ja
Verkavelingsvergunning Nee
Dagvaarding Nee
Voorkooprecht Nee
Stedenbouwkundige bestemming appartement
Overstromingsgebied Nee

Contact

OF