UIS: 3712438

Beschrijving

Appartement 2.3
Deze penthouse op de tweede verdiepingbestaatuit een inkomhal met vestiaireruimte engastentoilet, een leefruimte metschuifraam naar het terras, eenopen keukenuitgerust methet nodige comfort en aansluitende berging/wasplaats, 3 slaapkamers en badkamer.Dit appartement wordt verkocht met parking 1 en berging 3.

Residentie "Hannah" is zeer gunstig gelegen in het centrum van Tongerlo en zal bestaan uit 2 handelsruimtes en 11 modern ingerichte en energiezuinige appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers, zongerichte terrassen en/of privatieve tuinen en een ondergrondse, afgesloten parkeergarage met autostaanplaatsen, privatieve kelderbergingen en fietsenstalling.

Het project biedt een kwalitatieve en energiezuinige afwerking:

- BEN (max. E30| hetdoel =max. E20)(vrijstelling onroerende voorheffing gedurende 5 jaar)
- vloerverwarming (passieve koeling mogelijk)
- individuele warmtepompen (lucht/water)
- ventilatie type D (balansventilatiesysteem met warmterecuperatie en zomerkoeling via bypass)
- individuele zonnepanelen

Afwerking
De afwerking van de appartementen is hoofdzakelijk uw eigen keuze! Via ruim voorziene stelposten en een selectie van aangeduide lokaleleveranciers, kiest u wat u wenst... en creëert u zo uw eigen thuis!

Veilige investering
Op de verkoop van dit project is de Wet Breyne van toepassing. De betaling verloopt naargelang de vordering van de werken (in schijven) en u kan als koper rekenen op een 100% voltooiingswaarborg!

Info en verkoop
Voor alle verdere informatie, lastenboek, plannenen prijslijst met aankoopkosten, kan u contact opnemen met ons kantoor te Geel (Pas 151) op het nummer 014/58.05.05 of via info@vansweevelt.be.

Stedenbouwkundige inlichtingen:vergunning uitgereikt (Vg), gelegen in woongebied (Wg), geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd (Gmo), geen voorkooprecht (Gvkr), geen verkavelingsvergunning (Gvv)

Dit is geen aanbod maar een onderhandelingsvoorstel. Alle informatie onder voorbehoud van materiële vergissingen en/of wijzigingen.

Bekijk dit pand bij de makelaar

Eigenschappen

Type Appartement
Ligging Tongerlo
Straatnaam Geelse Straat
Transactie Te Koop
Slaapkamers 3
Woonoppervlakte 149,34 m2
EPC Waarde Bekijk de EPC gegevens
Bouwjaar 2019
Makelaar Ref. 3712438
IMMOSCOOP Ref. VUQVB0842211107
Stedenbouwkundig vergunning Ja
Verkavelingsvergunning Nee
Dagvaarding Nee
Voorkooprecht Nee
Stedenbouwkundige bestemming appartement
Overstromingsgebied Nee

Beschikbare Units

Appartement, 3 Slpks, 149,34 m2
€ 371.900
Appartement, 3 Slpks, 149,34 m2
€ 371.900

Contact

OF