Beschrijving

Residentie ‘Batalo’ te Turnhout :

‘Betaalbaar wonen aan het water’, dat is het motto van ‘Batalo’, een nieuwbouwproject in verkaveling Bruyne Strijd te Turnhout.

Je kan er genieten van de gezellige jachthaven of de prachtige fiets- en wandelmogelijkheden langs het kanaal. Rust en groen zijn dan ook belangrijke troeven van het project. Door middel van de nieuwe fietsbrug ben je binnen enkele minuten in het bruisende centrum van de stad. Wie liever thuis blijft kan gezellig cocoonen in een hedendaagse appartement met tijdloze, strakke architectuur.

Tijdens de eerste fase worden 42 appartementen gerealiseerd in 3 gebouwen ( Residentie Batalo 10 - 9 - 8 ), gelegen aan de Veldekensweg met zicht op het water. Ieder gebouw bestaat uit 14 appartementen met ondergrondse autostaanplaatsen en bergingen.

Appartement Batalo 9.0.3
Dit gelijkvloers appartement in Residentie 9 heeft een oppervlakte van 90m² en is ingedeeld als volgt: een inkomhal met vestiaire en apart toilet, 2 slaapkamers, een badkamer, berging/wasplaats, ruime woonkamer met half open keuken. Grote glazen schuifpuien geven toegang tot het ruime oostgerichte terras van 13,7m² en de omliggende tuin.

De indeling is tot op zekere hoogte vrij te bepalen. Zo kan een open of gesloten keuken, keuze tussen douche of bad...
Er wordt steeds gewerkt met hoogwaardige materialen om zo garant te staan voor een kwalitatieve afwerking. Alle appartementen worden afgewerkt conform het lastenboek.

Ideaal voor private bewoning of als investeringsappartement.

Bekijk dit pand bij de makelaar

Beschikbare Units

Appartement, 2 Slpks, 90 m2
€ 206.000
Appartement, 2 Slpks, 85 m2
€ 213.000
Appartement, 2 Slpks, 85 m2
€ 215.000
Appartement, 3 Slpks, 109 m2
€ 246.000

Contact

OF